fbpx

*Slika je simbolična

Olimp, Blackweiler Shred – 480g

 • formula Armageddon Pump (arginin AAKG, citrulin, vitamin B6)
 • formula Energy Storm (beta-alanin, kalcij, fosfor, vitamin B3 in B1)
 • Inferno Shredding Matrix (izvleček wasabija, kakava, ingverja, zelenega čaja, črnega popra in kajenskega popra)
 • vsebuje 100 mg kofeina na odmerek

41.99

41.99

Z nakupom prejmeš 125 Panther Pik ( 1.25 )
Z nakupom prejmeš 125 Panther Pik ( 1.25 )
Izdelek ima hitro dostavo! Naročila med delavniki oddana do 13h so dostavljena že naslednji delovni dan!

Hitri opis izdelka:

 • formula Armageddon Pump (arginin AAKG, citrulin, vitamin B6)
 • formula Energy Storm (beta-alanin, kalcij, fosfor, vitamin B3 in B1)
 • Inferno Shredding Matrix (izvleček wasabija, kakava, ingverja, zelenega čaja, črnega popra in kajenskega popra)
 • vsebuje 100 mg kofeina na odmerek
Olimp Blackweiler Shred - 480g

Podrobneje o izdelku:

Olimp Blackweiler Shred – 480g

Visoka vsebnost kofeina. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice ali doječe matere. Vsebuje 100 mg kofeina na odmerek (1/2 merice – 6 g).

OLIMP BLACKWEILER SHRED – Tvoja temna stran!

Občutili boste “temno” moč Olimp Blackweiler Shred, ki vas bo osvetlila od znotraj. Nič vas ne more ustaviti, da se ne podvržete najboljšemu treningu v svojem življenju!

Zapomnite si eno stvar – na to, kar se bo zgodilo zdaj, ne boste pripravljeni!
Vaše mišice se bodo napolnile s krvjo, vaše telo se bo znojilo, vaš um se bo odprl novim občutkom!

Poglejte, kako so se znanstveniki lotili sestavljanja nove mojstrovine na področju dodatkov za pre-workout. V farmacevtskih laboratorijih, pred očmi strokovnjakov, v pogojih nenehnega testiranja in izboljšav je nastal Olimp Blackweiler Shred.

Sinergijsko so združili kar 17 farmacevtsko kakovostnih sestavin, ki so jih zapakirali v 3 nore formule!

1. FORMULA ARMAGEDDON-PUMP

je močna kombinacija velikega odmerka citrulina in arginina, ki sodelujeta pri sintezi dušikovega oksida (NO) v organizmu. Posledica povečane proizvodnje NO je povečana prekrvavitev mišičnega tkiva, kar pomeni učinkovitejši prenos hranilnih snovi v vaše mišice. Ta sestava vam bo zagotovila neponovljiv mišični pump, kakršnega še niste doživeli.

2. FORMULA ENERGY-STORM

preprečuje neugodne spremembe v znotrajceličnem okolju, kar se prenese na povečanje proizvodnje energije v mišičnih celicah in povečanje vzdržljivosti, povezane s treningom.

Vitamini skupine B, ki se uporabljajo v formuli ENERGY-STORM FORMULA, so odgovorni za učinkovito pridobivanje osnovnih snovi iz maščob in ogljikovih hidratov za kasnejšo sintezo ATP v organizmu.

3. INFERNO SHREDDING MATRIX

sestava iz kar 7 sestavin, ki krepijo proces termogeneze – 6 izjemno močnih izvlečkov z močnimi termogenimi reakcijami: izvlečki wasabija, ingverja, kakavovca, črnega popra, zelenega čaja in kajenskega popra v povezavi s kofeinom, ki jasno olajšajo zmanjševanje uskladiščene maščobe, kar so dokazale številne znanstvene študije.

Ne pozabite! V enem pakiranju je kar 80 odmerkov močnega odmerka neomejene energije, ki jo boste morali nadzorovati!

Poglejte, zaradi česa vas Olimp Blackweiler Shred zažge do konca:
Izvleček kajenskega popra poveča količino toplote, ki nastaja v organizmu, hkrati pa zmanjša hitrost sinteze maščob v maščobnih celicah (adipocitih) in zmanjša hitrost njihove rasti.

Izvleček črnega popra, standardiziran na 95 % piperina – je učinkovina, ki okrepi procese termogeneze in oksidacije produktov razgradnje maščobnega tkiva ter poveča hitrost presnove. Hkrati študije dokazujejo, da lahko piperin poveča raven serotonina in beta-endorfina v možganih.

Izvleček kakavovca in v njem vsebovani teobromin delujeta kot stimulans, zmanjšujeta razgradnjo enega od medceličnih prenašalcev in s tem preprečujeta upad intenzivnosti procesa lipolize, kar dokazujejo testiranja.

Izvleček ingverja, standardiziran na 5 % gingerolov – testiranje je pokazalo, da lahko aktivne sestavine v izvlečku, med katerimi so najbolj dragoceni gingeroli, povečajo hitrost presnove, kar je verjetno posledica izboljšane uporabe kisika v mišičnih celicah organizma, s čimer se poveča uporaba prostih maščobnih kislin kot vira energije.

Izvleček zelenega čaja, standardiziran na EGCG – flavanoli, polifenolne snovi, ki pospešujejo procese izgorevanja maščob v organizmu, močni antioksidanti in aktivatorji lipolize, ki pomagajo likvidirati energijske zaloge maščobnih celic.

Kofein pospešuje presnovo, vpliva na podaljševanje časa in intenzivnosti treninga ter spodbuja centralni živčni sistem in termogenezo s povečanjem telesne temperature.

To pa še ni vse! Razložili vam bomo, kaj so termogenetiki, da boste lažje razumeli idejo Olimp Blackweiler Shred! Termogeniki so sestavine hrane, ki pospešujejo termogenezo, tj. intenzivno izgorevanje maščob z razpršitvijo toplote. Hkrati so anabolične, saj spodbujajo sintezo beljakovin.

Prišel je čas, da odkrijete “temno” stran svojih sposobnosti pri katerikoli dejavnosti, ki jo izvajate.
Naj bo OLIMP BLACKWEILER SHRED z vami!

Ne želite Blackweiler Shred v prahu? Poglejte si Blackweiler Shred v obliki shota!

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"


SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

Preberi več

  Najvišji standardi
   
  Naše proizvodne linije izpolnjujejo najvišje farmacevtske zahteve za proizvodnjo zdravil in medicinskih izdelkov. Izpolnjujemo standarde poljske zakonodaje in splošno uporabljene svetovne standarde v farmacevtski industriji. Visoko kakovost potrjujejo nagrade in certifikati, ki so jih laboratorijem Olimp podelile certifikacijske ustanove ter znanstvene in potrošniške skupnosti.
   
  Raziskovalni center
   
  Raziskovalni in razvojni center družbe Olimp Labs nam omogoča vzdrževanje najvišjih standardov kakovosti in varnosti pri proizvodnji zdravil in prehranskih dopolnil. V sodobnih laboratorijih centra izvajamo inovativne raziskave in analize, vključno s kliničnimi testi in testi stabilnosti pilotnih izdelkov.
   
  Znanstvena dejavnost
   
  Pomemben element dela družbe Olimp Labs je znanstvena dejavnost, usmerjena v farmacijo, dietetiko in fiziologijo. Naše usposobljeno osebje sodeluje z znanstvenoraziskovalnimi enotami, športnimi združenji in športniki, izboljšuje formulacije izdelkov, ki se tržijo, ter nudi svetovalne storitve zunanjim subjektom v državi in tujini.
   
  Sodobni objekti
   
  Da bi lahko uvajali inovativne rešitve in razvijali nove priložnosti v farmacevtski industriji, nenehno izboljšujemo svoje tehnološke zmogljivosti. Naši laboratoriji v raziskovalno-razvojnem centru so opremljeni z najsodobnejšo raziskovalno opremo in visokokakovostnimi tehničnimi instrumenti, ki se uporabljajo v proizvodnji, tako v laboratorijskem kot polindustrijskem merilu.
   
  Varnost
   
  Odgovorni smo za zdravje in dobro počutje naših strank, zato dajemo velik pomen kakovosti uporabljenih surovin. S stalno izvajanimi analizami in testi lahko zagotovimo dokazano učinkovitost proizvedenih izdelkov.
   

Okus

Exotic Orange

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olimp, Blackweiler Shred – 480g”

Hranilna vrednost
Odmerek: 1/2 merice (6 g)
Odmerkov na pakiranje: 80
1 odmerek (6g) 2 odmerka (12g) 3 odmerki (18g) % PDV* (6g)
(6 g) (12 g) (18 g)
Formula Armageddon Pump: 2101 mg 4202 mg 6303 mg
L-arginin alfa-ketoglutarat 1100 mg 2200 mg 3300 mg
od tega: L-arginin 721 mg 1441 mg 2162 mg
L-citrulin 500 mg 1000 mg 1500 mg
Natrijev citrat 500 mg 1000 mg 1500 mg
od tega: natrij 115 mg 230 mg 345 mg
Vitamin B6 0,93 mg 1,86 mg 2,79 mg 66%
Formula Energy Storm: 1283 mg 2567 mg 3850 mg
Beta-alanin 1100 mg 1600 mg 2400 mg
Kalcij 93,7 mg 187,4 mg 281,1 mg 12%
Fosfor 72,7 mg 145,4 mg 218,1 mg 10%
Niacin 16 mg 32 mg 48 mg 100%
Tiamin (vitamin B1) 0,92 mg 1,84 mg 2,76 mg 84%
Inferno Shredding Matrix: 485 mg 970 mg 1455 mg
Izvleček Wasabi (Wasabia japonica (Miq.) Matsum.) 200 mg 400 mg 600 mg
Kofein 100 mg 200 mg 300 mg
Izvleček kakava (Theobroma cacao L.) 70 mg 140 mg 210 mg
od tega: teobromin (20 %) 14 mg 28 mg 42 mg
Izvleček ingverja (Zingiber officinale Rosc.) 50 mg 100 mg 150 mg
od tega: gingeroli (5%) 2.5 mg 5 mg 7,5 mg
Izvleček zelenega čaja (Camellia sinensis (L.) Kuntze) 50 mg 100 mg 150 mg
od tega: EGCG (55%) 27,5 mg 55 mg 82,5 mg
Izvleček črnega popra (Piper nigrum L.) 10 mg 20 mg 30 mg
od tega: piperin (95%) 9,5 mg 19 mg 28,5 mg
Izvleček kajenskega popra (Capsicum annuum L.) 5 mg 10 mg 15 mg
od tega: kapsaicin (8%) 0,4 mg 0,8 mg 1,2 mg

* Odstotek dnevnih vrednosti (PDV) temelji na priporočenem vnosu za povprečno odraslo osebo (8400kJ/2000kcal).

 

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužijte 1-3 odmerke dnevno približno 30 minut pred treningom. Dodajte 1 odmerek (6 g = ½ merice) v 100 ml vode. Zaužijte neposredno po pripravi.

SESTAVINE
L-arginin alfa-ketoglutarat, arome, beta-alanin, regulatorja kislosti (citronska kislina, jabolčna kislina), gostila (arabski gumi, ksantan gumi, natrijeva karboksimetilceluloza), L-citrulin, natrijev citrat, kalcijeve soli ortofosforne kisline (kalcijev fosfat), tavrin, ekstrakt korenine wasabi (Wasabia japonica (Miq). Matsum.), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), barvilo (E150d (za pikanten okus kola)), kofein, izvleček semen kakava (Theobroma cacao L.), izvleček korenike ingverja (Zingiber officinale Rosc.), izvleček listov zelenega čaja (Camellia sinensis (L.) Kuntze), sladila ( acesulfam K, sukraloza) nikotinamid (niacin), izvleček plodov črnega popra (Piper nigrum L. ), izvleček plodov kajenskega popra (Capsicum annuum L.), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), tiamin hidroklorid (vitamin B1), barvila (karoteni (A), karmini (B), riboflavini (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), patentno modro V (G), indigo karmin (H), klorofili in klorofilini (I), kurkumin (J), antocianini (K), izvleček paprike (L), betanin (M), rastlinski ogljik (N)). (A)-(Z) - Glede na okus izdelka za uporabljene sestavine glej simbole (A-Z) poleg datuma minimalne trajnosti (najboljše do).
Proizvedeno v obratu, ki uporablja derivate mleka, jajc, soje, oreščkov, arašidov, žit (ki vsebujejo gluten), rib, rakov in mehkužcev.

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo s sladili. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Opozorilo: BLACKWEILER® Shred vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke in nosečnice (vsebnost kofeina: 100 mg/ 1 porcija (6 g), 200 mg/ 2 porciji (12 g), 300 mg/ 3 porcije (18 g)). Izdelka ne smejo uporabljati ženske, ki dojijo, so noseče ali načrtujejo nosečnost, v primeru bolezni obtočil (npr. hipertenzija), sladkorne bolezni ali v primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino formule. Ne uživajte hkrati ali na isti dan z drugimi izdelki, ki vsebujejo kofein (npr. druga prehranska dopolnila, kava, čaj, čokolada), ali izdelki, ki vsebujejo sinefrin (prehranska dopolnila). Ne prekoračite dnevnega vnosa 400 mg kofeina iz vseh virov. Ne uporabljajte pred spanjem ali v času neposredno pred spanjem. Ne uporabljajte skupaj z alkoholom. Pri nekaterih posameznikih se lahko po zaužitju pojavi občutek mravljinčenja ali otrplosti. To je začasen učinek, ki ga pripisujemo močnemu učinku beta-alanina. Ne vpliva na zdravje. Za preprečevanje simptomov uporabite en odmerek izdelka (6 g). V primeru pojava hudih simptomov, zlasti slabega počutja, tesnobe in palpitacij, ki se lahko pojavijo pri jemanju obrokov, ki vsebujejo 300 mg kofeina (18 g), je treba izdelek prenehati jemati. Z uporabo prekinite 2 tedna pred operacijo. Če ob uporabi izdelka opazite neželene reakcije takoj prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom! Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Lahko se pojavi usedlina, ki pa ne vpliva na kakovost ali lastnosti izdelka. Država izvora: Anglija.