fbpx

Zdrava Prebava in Razstrupljanje

Tukaj boste našli prehranska dopolnila ki vam lahko pomagajo pri zdravju in pravilnemu delovanju vaše prebave in razstrupljanju telesa.Preberi več

    Probiotiki so žive bakterije in kvasovke, ki naj bi bile koristne pri preprečevanju številnih zdravstvenih težav. Običajno jih uživamo v obliki prehranskih dopolnil ali jogurtov in jih imenujemo tudi “dobre bakterije”. Probiotiki naj bi ponovno vzpostavili ravnovesje bakterij v črevesju, kadar je to porušeno na primer zaradi dolgotrajne uporabe antibiotikov ali bolezni prebavil.

    Pegasti Badelj je naravno zelišče z antioksidativnimi in protivnetnimi lastnostmi. Običajno se uporablja za razstrupljanje telesa ter spodbujanje zdravja jeter in žolčnika. Kot zelišče, ki velja za “jetrno, galaktogogeno, demulcentno in žolčogeno sredstvo”, velja pegasti badelj zaradi svojih številnih koristi za zdravje za enega najpogostejših naravnih dodatkov za zdravljenje jetrnih obolenj. Druge koristi lahko  vključujejo tudi spodbujanje zdravega prebavnega delovanja, povečanje proizvodnje žolča, zmanjševanje vnetij in pomirjanje sluznic.


Zdrava Prebava in Razstrupljanje

Natrol, Acidophilus Probiotic – 100 kapsul

19.99
-40%
Original price was: €25.99.Current price is: €15.59.
14.99

Zdrava Prebava in Razstrupljanje

Natrol, Cimet, Krom, Biotin – 60 tablet

16.99
27.99
19.99

Zdrava Prebava in Razstrupljanje

Pegasti badelj 120 kapsul – Osavi

15.99

Zdrava Prebava in Razstrupljanje

Pegasti badelj 60 kapsul – Osavi

12.99

Imunski Sistem in Antioksidanti

Pegasti Badelj 90 tablet – Applied Nutrition

15.99
Ni na zalogi
Ni na zalogi