fbpx

Goveji Proteini

Goveji proteini so ustvarjeni iz govejega mesa in so tako priljubljena izbira za ljudi, ki trpijo za laktozno intoleranco ali drugimi alergijami na hrano. Imajo visoko biološko vrednost ter so lahko prebavljivi, z zelo bogatim aminokislinskim profilom.Preberi več

    Ne vsebujejo mleka, glutena, žit, soje in oreščkov in so zato priljubljena izbira med posamezniki, ki zaradi laktozne intolerance ali alergičnih reakcij na sojine beljakovine želijo drugačno izbiro. Pogosto se za njih odločijo tudi tisti, ki sledijo Paleo dieti.

    Večina govejih beljakovin v prahu ima nizko vsebnost maščob in holesterola. Tako kot Whey proteini se lahko uporabljajo za različne cilje, kot so: razvoj mišične mase, pomoč pri hujšanju, za podporo imunskega sistema, ter za ohranjanje zdravih kosti, las, nohtov in kože. Zadnje je seveda posledica vsebnosti kolagena v govejih proteinih.

    Kakovosten izolat govejih beljakovin je bogat tudi z aminokislinami, vključno z argininom, alaninom, glutaminsko kislino, glicinom in prolinom.


Ni na zalogi
32.99
Ni na zalogi
59.99