fbpx

Boosterji Hormonov

Tukaj boste našli široko ponudbo izdelkov, namenjenih naravnemu povečanju ravni testosterona v telesu. Izdelki za pospeševanje ravni testosterona lahko pomagajo pri izboljšanju športne zmogljivosti, ravni energije in libidu.Preberi več

     

    Testo boosterji vsebujejo naravne sestavine in so namenjeni naravnemu povečanju ravni testosterona v telesu, kar pa lahko privede do izboljšane rasti mišic, moči in vzdržljivosti. Prav tako lahko pomagajo povečati libido in raven energije.

    Ašvaganda je adaptogeno zelišče, ki se že stoletja uporablja v tradicionalni ajurvedski medicini za spodbujanje vitalnosti in zmanjševanje stresa. Študije so pokazale, da lahko ašvaganda pomaga zniževati raven kortizola (stresnega hormona) v telesu, kar lahko vodi k boljšemu splošnemu zdravju in boljši športni zmogljivosti.
    ZMA je kombinacija cinka, magnezija in vitamina B6, ki pa so pomembna za zdravo raven hormonov, obnovo mišic in kakovosten spanec. Je priljubljeno dopolnilo med športniki in bodybuilderji, saj lahko pomaga izboljšati mišično moč in zmanjšati poškodbe mišic po intenzivnih treningih. Prav tako je priljubljeno dopolnilo za izboljšanje spanca in posledično naravni večji proizvodnji testosterona v telesu.
    Arginin je aminokislina, ki ima pomembno vlogo pri proizvodnji dušikovega oksida. To pa pomaga razširiti krvne žile in izboljšati pretok krvi. Ta povečan pretok krvi lahko pomaga pri izboljšanju športne zmogljivosti in zmanjša utrujenost mišic med treningom.


35.99
NOVO

Vitamini in Minerali

Magnezij ZMA 90 kapsul – Osavi

19.99
-20%
Original price was: €38.99.Current price is: €31.19.
Ni na zalogi
Ni na zalogi
33.99
Ni na zalogi
36.99
Ni na zalogi
43.99
Ni na zalogi
48.99
Ni na zalogi
43.99