fbpx

Izotoniki

Izotoniki so napitki, zasnovani tako, da telesu zagotavljajo optimalno ravnovesje vode, ogljikovih hidratov in elektrolitov. Namenjeni so temu, da nadomeščajo tekočino in hranila, ki jih izgubimo med treningom ter spodbujajo zmogljivost in regeneracijo med treningom.Preberi več

  Za športnike in ljubitelje fitnesa je hidracija bistvenega pomena, zlasti med treningom in tudi po njem. Dehidracija lahko povzroči zmanjšanje zmogljivosti, večjo utrujenost, mišične krče in številne druge negativne učinke. Izotonični napitki so tako priljubljena rešitev za rehidracijo in dopolnitev izgubljenih elektrolitov med treningom.
  Zakaj uporabljati izotonike?
  Rehidracija: Izotonični napitki telesu zagotavljajo potrebne tekočine za rehidracijo po treningu. Vsebujejo optimalno razmerje vode, ogljikovih hidratov in elektrolitov, ki pomagajo nadomestiti izgubljene tekočine.
  Izboljšana zmogljivost: Izotonični napitki zagotavljajo telesu tudi potrebne ogljikove hidrate in elektrolite za izboljšanje zmogljivosti med treningom. Pomagajo zakasniti nastanek utrujenost in izboljšajo vzdržljivost, kar športnikom omogoča, da trenirajo močneje in dlje časa.
  Hitrejše okrevanje: Izotonični napitki pomagajo obnoviti zaloge glikogena v mišicah, kar skrajša čas okrevanja in športnikom omogoča, da se prej vrnejo na trening.
  Izotonični praški so tako vsestranska vrsta izotoničnega napitka, ki ga dodate vodi, da dobite napitek. Na voljo so v različnih okusih in jih lahko zaužijete pred, med ali po treningu.


28.99
19.99