fbpx

Hujšanje in izguba maščob

Tukaj boste našli pestro izbiro prehranskih dopolnil za hujšanje in izgubo maščob. Na voljo so vam tako fatburnerji, dodatki CLA, karnitin ter še številni drugi.Preberi več

  Hiter opis nekaterih izdelkov, ki jih boste našli za hujšanje in izgubo maščob:
  Fatburnerji: So prehranska dopolnila, katerih namen je pomagati pri izgorevanju maščob s povečanjem hitrosti metabolizma, zmanjšanjem apetita in povečanjem porabe energije. Pogosto vsebujejo sestavine kot so kofein, izvleček zelenega čaja in druge naravne sestavine, ki nam pomagajo pri hujšanju in izgubi maščob.
  Karnitin: Je aminokislina, ki sodeluje pri presnovi maščob. Deluje po principu, da za energijo uporablja maščobne celice in je priljubljeno dopolnilo pri tistih ki imajo cilj izgubo maščobe saj nam pripomore k tem da imamo več energije.
  CLA: Konjugirana linolna kislina (CLA) je vrsta maščobne kisline, ki jo najdemo v mlečnih in govejih izdelkih. Lahko pospešuje presnovo in zmanjšuje telesno maščobo.
  MCT: srednjeverižni trigliceridi (MCT) so vrsta nasičenih maščob, ki jih najdemo v kokosovem in palmovem olju ter mlečnih izdelkih. Naj bi pospeševale presnovo in spodbujale izgorevanje maščob.
  Diuretiki: Diuretiki povečujejo tvorbo urina in lahko pomagajo zmanjšati težo vode. Uporabljajo bodibilderji in športniki, da bi jim pomagali hitro shujšati pred tekmovanjem. Zaradi možnosti dehidracije je njihova uporaba sicer svetovana le poznavalcem.


Fatburnerji/Termogeniki

C4 Ripped 192g – Cellucor

31.99
-12%
Original price was: €32.99.Current price is: €28.99.

Fatburnerji/Termogeniki

Olimp, Blackweiler Shred – 480g

41.99
35.99
38.99

Fatburnerji/Termogeniki

The Ripper! 150g – JNX

34.99
NOVO
25.99
Ni na zalogi