fbpx

Zdravje Sklepov

Tukaj boste našli prehranske dodatke, ki lahko pomagajo vašim sklepom in izboljšajo zdravje sklepov. Sklepi so na udaru še posebej pri športnikih in aktivnih posameznikih zaradi večje obrabe skozi večjo vsakodnevno obremenitev.Preberi več

  Nekateri dodatki, ki jih boste našli ter lahko pripomorejo vašim sklepom so:

  Kurkuma: je eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov za pomoč bolečinam, vključno z bolečinami v sklepih zaradi osteoartritisa. Njeni protibolečinski učinki so posledica kemične spojine v kurkumi, imenovane kurkumin.

  Ribje olje: vsebuje maščobni kislini omega-3 dokozaheksaenojsko in eikozapentaenojsko kislino, ki lahko delujeta protivnetno.

  Glukozamin: je naravna sestavina hrustanca, snovi, ki preprečuje, da bi se kosti drgnile druga ob drugo ter povzročale bolečine in vnetja. Prav tako lahko pomaga preprečiti razpadanje hrustanca, ki se lahko pojavi pri artritisu. V prehranskih dopolnilih najdemo dve vrsti glukozamina: glukozamin hidroklorid in glukozamin sulfat. Ob dolgotrajnem jemanju lahko glukozamin sulfat pomaga upočasniti napredovanje osteoartritisa.

  Hondroitin: tako kot glukozamin je tudi hondroitin gradnik hrustanca. Pomaga lahko tudi pri preprečevanju razpada hrustanca zaradi osteoartritisa. Hondroitin sulfat lahko pri dolgotrajnem jemanju tudi upočasni napredovanje osteoartritisa.

  Prehranska dopolnila za sklepe pogosto kar skupaj vsebujejo hondroitin in glukozamin.


-12%
Original price was: €24.99.Current price is: €21.99.
Ni na zalogi