fbpx

*Slika je simbolična

Olimp, Endugen – 60 kapsul

 • preworkout za daljše športne napore
 • vsebuje 135 mg kofeina na 4 kapsule
 • z dodatkom beta-alanina, arginina (AAKG) in tavrina
 • dodani vitamini skupine B ter magnezij

10.99

10.99

Z nakupom prejmeš 32 Panther Pik ( 0.32 )
Z nakupom prejmeš 32 Panther Pik ( 0.32 )
Izdelek ima hitro dostavo! Naročila med delavniki oddana do 13h so dostavljena že naslednji delovni dan!

Hitri opis izdelka:

 • preworkout za daljše športne napore
 • vsebuje 135 mg kofeina na 4 kapsule
 • z dodatkom beta-alanina, arginina (AAKG) in tavrina
 • dodani vitamini skupine B ter magnezij
Olimp, Endugen, 60 kapsul

Podrobneje o izdelku:

Visoka vsebnost kofeina. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice ali doječe matere. Vsebuje 67,6 mg kofeina na odmerek (2 kapsuli).

ENDUGEN™ – ŽELITE BITI PRIPRAVLJENI NA NAJZAHTEVNEJŠA TEKMOVANJA?
PREVERITE ENDUGEN™!

Pri analizi telesne dejavnosti tako profesionalnih vzdržljivostnih športnikov kot posameznikov, ki se rekreativno ukvarjajo z vzdržljivostnimi športi, lahko ugotovimo, da je takšen telesni napor zelo spremenljive narave: dinamični štarti, hitre spremembe smeri, nenadno zaviranje in pospeševanje ter premagovanje daljših razdalj pri različnih hitrostih med enim treningom se prepletajo in povzročajo visoko intenzivno vadbo.

V takšnih pogojih se anaerobni mehanizmi pridobivanja energije dopolnjujejo z aerobnimi pretvorbami, ki globalno gledano predstavljajo prevladujoči vir energije, ki jo telo ustvarja za namene telesnega napora. Zato mora ustrezno uravnotežena dopolnilna prehrana vključevati kakovostne pripravke za vzdržljivostne športnike, ki zagotavljajo visoko raven učinkovitosti aerobnih in anaerobnih procesov pridobivanja energije.

OBČUTITE RAZLIKO, ZAUPAJTE NAJVIŠJI KAKOVOSTI!

ENDUGEN™ je vsekakor takšen izdelek.
Njegove sestavine so sestavljene v skupine, za katere je značilna sinergija delovanja, ki: zagotavljajo stabilne pogoje znotrajceličnega okolja in podpirajo mehanizme, ki preprečujejo znižanje pH zaradi nastajanja znatnih količin mlečne kisline med telesnim naporom. Kisli protonski ioni lahko omejijo proizvodnjo ATP in njegov prenos v bližini miofibril ter tako zmanjšajo učinkovitost anaerobnega mehanizma pridobivanja energije.

Beta-alanin, natrijev bikarbonat in kalijev klorid fosforjeve (V) kisline, vključeni v ENDUGEN™, pomagajo vzdrževati stabilen pH celic in celotnega telesa ter tako prispevajo k izboljšanju vadbene zmogljivosti športnikov, ki se odločijo zanj. Pozitivno vplivajo na aerobne mehanizme pridobivanja energije, ki temeljijo na uporabi prostih maščobnih kislin, ki se nahajajo v rezervnih maščobnih oblogah telesa.

Raziskave so pokazale, da lahko povečano anaerobno vadbeno zmogljivost povzročita L-arginin (vključen v ENDUGEN™ v obliki L-arginin α-ketoglutarata) ali ekstrakt korejskega ginsenga. Tudi kapsaicin ter čisti kofein in kofein s podaljšanim sproščanjem, ki ga najdemo v izvlečku guarane, lahko izboljšajo vzdržljivost med telesno dejavnostjo. Podpirajo delovanje živčnega sistema in pomagajo ohranjati visoko hitrost možganskih signalov, hkrati pa odlagajo utrujenost.

Raziskave so dokazale, da ima te lastnosti tudi tavrin, ki je prav tako vključen v ENDUGEN™. Svoje delovanje sinergistično združuje z drugimi sestavinami, ki imajo prav tako podobne učinke, tj. magnezijem (v obliki kelata aminokislin Albion®), vitaminom B2, niacinom ter vitaminoma B6 in B12.

ENDUGEN™ sestava skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov, obogatena z močnim odmerkom beta-alanina in natrijevega bikarbonata – sestavin, ki se že dolgo uporabljajo v ekskluzivnih izdelkih, ki izboljšujejo vzdržljivost in maksimalno porabo kisika (VO2max). Priporoča se najzahtevnejšim športnikom, zlasti tekmovalcem v vzdržljivostnih športih, pri katerih odlična telesna zmogljivost pomeni razliko med porazom in zmago. Izdelek je treba uporabljati pred in med zelo napornimi športnimi dogodki ter med intenzivnejšimi treningi (trening kampi, boot kampi, treningi).

ENDUGEN™ – ODKRIJTE RESNIČNE MOŽNOSTI SVOJEGA TELESA!

Vas zanima podoben izdelek, brez dodanega l-arginina? – Olimp AMOK

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"


SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

Preberi več

  Najvišji standardi
   
  Naše proizvodne linije izpolnjujejo najvišje farmacevtske zahteve za proizvodnjo zdravil in medicinskih izdelkov. Izpolnjujemo standarde poljske zakonodaje in splošno uporabljene svetovne standarde v farmacevtski industriji. Visoko kakovost potrjujejo nagrade in certifikati, ki so jih laboratorijem Olimp podelile certifikacijske ustanove ter znanstvene in potrošniške skupnosti.
   
  Raziskovalni center
   
  Raziskovalni in razvojni center družbe Olimp Labs nam omogoča vzdrževanje najvišjih standardov kakovosti in varnosti pri proizvodnji zdravil in prehranskih dopolnil. V sodobnih laboratorijih centra izvajamo inovativne raziskave in analize, vključno s kliničnimi testi in testi stabilnosti pilotnih izdelkov.
   
  Znanstvena dejavnost
   
  Pomemben element dela družbe Olimp Labs je znanstvena dejavnost, usmerjena v farmacijo, dietetiko in fiziologijo. Naše usposobljeno osebje sodeluje z znanstvenoraziskovalnimi enotami, športnimi združenji in športniki, izboljšuje formulacije izdelkov, ki se tržijo, ter nudi svetovalne storitve zunanjim subjektom v državi in tujini.
   
  Sodobni objekti
   
  Da bi lahko uvajali inovativne rešitve in razvijali nove priložnosti v farmacevtski industriji, nenehno izboljšujemo svoje tehnološke zmogljivosti. Naši laboratoriji v raziskovalno-razvojnem centru so opremljeni z najsodobnejšo raziskovalno opremo in visokokakovostnimi tehničnimi instrumenti, ki se uporabljajo v proizvodnji, tako v laboratorijskem kot polindustrijskem merilu.
   
  Varnost
   
  Odgovorni smo za zdravje in dobro počutje naših strank, zato dajemo velik pomen kakovosti uporabljenih surovin. S stalno izvajanimi analizami in testi lahko zagotovimo dokazano učinkovitost proizvedenih izdelkov.
   

Pakiranje

60 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olimp, Endugen – 60 kapsul”

Hranilna vrednost
Odmerek: 2 kapsuli
Odmerkov na pakiranje: 30
2 kapsule 3 kapsule 4 kapsule % PDV* (2 kapsuli)
ENDUGEN™ MAX Effort Formula: 2536 mg 3804 mg 5072 mg
Beta-alanin 1100 mg 1650 mg 2200 mg
Natrijev bikarbonat 650 g 975 g 1300 g
L-arginin alfa-ketoglutarat 200 mg 300 mg 400 mg
od tega L-arginin 130 mg 196 mg 260 mg
Tavrin 100 mg 150 mg 200 mg
Izvleček korejskega Panax gingsenga (7% ginsenozidov) 100 mg 150 mg 200 mg
Izvleček guarane (22% kofeina) 35,2 mg 52,8 mg 70,4 mg
od tega kofein 17,6 mg 26,4 mg 35,2 mg
Kofein 50 mg 75 mg 100 mg
Izvleček kajenskega popra (8% kapsaicina) 6 mg 9 mg 12 mg
Vita-MIN ENDUGEN™ Matrix: 84,8 mg 127,2 mg 169,6 mg
Magnezij (od tega iz aminokislinskega kelata Albion®) 75,4 mg 113,1 mg 150,8 mg 20%
Vitamin B2 0,7 mg 1,05 mg 1,4 mg 50%
Niacin 8 mg 12 mg 16 mg 50%
Vitamin B6 0,7 mg 1,05 mg 1,4 mg 50%
Vitamin B12 1,25 mg 1,875 mg 2,5 mg 50%

* Odstotek dnevnih vrednosti (PDV) temelji na priporočenem vnosu za povprečno odraslo osebo (8400kJ/2000kcal).

 

PRIPOROČENA UPORABA
Glede na izkušnje s treningom in individualne potrebe vzemite 2 do 4 kapsule približno 30 minut pred telesno aktivnostjo.

SESTAVINE
Beta-alanin, natrijev bikarbonat, kalijeve soli ortofosforne kisline, L-arginin alfa-ketoglutarat, magnezijev oksid, tavrin, izvleček korejskega ginsenga Panax, izvleček guarane (Paullinia cupana), polnilo (mikrokristalna celuloza), brezvodni kofein, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat), nikotinamid (niacin), izvleček kajenskega popra (Capsicum annuum), magnezijev bisglicinat (magnezijev aminokislinski kelat Albion®), cianokobalamin (vitamin B12), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), kapsula (želatina, barvilo: E171).
Proizvedeno v obratu, ki uporablja derivate mleka, jajc, soje, oreščkov, arašidov, žit (ki vsebujejo gluten), rib, rakov in mehkužcev.

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Opozorilo: Vsebuje kofein (135,2 mg/ 4 kapsule). Ni priporočljivo za otroke in nosečnice. Izdelka ne smejo jemati med nosečnostjo, dojenjem in bolniki s srčnimi obolenji, hipertenzijo in preobčutljivostjo na katero koli sestavino pripravka. Z uporabo prekinite 2 tedna pred operacijo. Če ob uporabi izdelka opazite neželene reakcije takoj prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom! Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Država izvora: Anglija.