fbpx

Multivitamini

Multivitamini so prehranska dopolnila, ki vsebujejo več vitaminov in mineralov, pomembnih za optimalno zdravje in dobro počutje.Preberi več

  Multivitamini so najbolj uporabljeno izmed vseh prehranskih dopolnil, saj lahko pomagajo preprečiti pomanjkanje hranilnih snovi in zagotovijo, da zaužijete zadostne količine esencialnih vitaminov in mineralov. Vsakodnevno dodajanje multivitaminov na številne načine podpira vaše zdravje. Med drugim lahko tudi zmanjšuje tveganje za bolezni srca in ožilja ter spodbuja zdravo kognitivno delovanje.

  Vsebujejo več vitaminov in mineralov, ki so bistveni za dobro zdravje ter lahko izboljša zdravje srca in ožilja.

  Vsakodnevno jemanje multivitaminov lahko tudi izboljša spomin, zlasti pri starejših odraslih, pri katerih obstaja tveganje za upad kognitivnih sposobnosti.

  Dodatne raziskave so tudi pokazale, da lahko multivitamini izboljšajo razpoloženje in lahko pomagajo upočasniti napredovanje starostne degeneracije rumene pege.

  Sicer bi lahko vse potrebne vitamine in minerale ki jih naše telo nujno potrebuje, lahko zaužili s pravilno prehrano. Vendar pa današnji življenski slog in napori telesa (predvsem pri športnikih) to zelo otežujejo. V kolikor vaša prehrana ni med najbolj zdravimi ali je enolična, so vam lahko multivitamini v odlično pomoč pri dnevnem vnosu mikrohranil.

  Ker nekateri vitamini potrebujejo maščobo za njihovo absorpcijo, se priporoča njihovo uživanje skupaj s hrano ali pa zdravimi maščobami, kot so naprimer Omega 3.


21.99

Imunski Sistem in Antioksidanti

Olimp, Vita-Min Multiple Sport – 60 kapsul

13.99
4.99
Ni na zalogi