Macro kalkulator

Fit Kalkulator

Fit kalkulator smo razvili za vse, ki si želijo neke splošne smernice o prehrani, pa ne vedo kje začeti. Namenjen je tako začetnikom kot tudi poznavalcem, ki želijo hitro izračunati svojo dnevno ocenjeno porabo kalorij in potrebe po makrohranilih. Prav bo prišel vsem, ki se želite hitro izobraziti o prehrani za svoj tip telesa in pridobiti individualne predloge o za vas primernih prehranskih dopolnilih. Ker je to sicer spletni kalkulator, vam lahko poda le ocene in splošne smernice. V kolikor bi želeli bolj natančne meritve vam predlagamo, da se posvetujete z osebnim trenerjem, s katerim bosta lahko naredila meritve telesne sestave in tako bolj natančne izračune.
*Fit Kalkulator NI NAMENJEN osebam z zdravstenivmi težavami ali drugimi oblikami bolezni (diabetes, kronična obolenja,...), ki potrebujejo specifično prehrano. V tem primeru se obrnite na svojega zdravnika ali licenciranega prehranskega svetovalca. 

Izberi spol
Kakšen je tvoj cilj?
Kateri je tvoj tip postave?
*v kolikor nisi prepričan/-a katera izbira velja zate, izberi tisto, ki te najbolje opiše. Ta del vpliva le na razporeditev makrohranil pri rezultatih.

Izračun kaloričnih potreb tvojega telesa: