fbpx

Visoko hidratni gainerji

Visoko hidratni gainerji vsebujejo večje vsebnosti ogljikovih hidratov kot beljakovin na posamezno merico.Preberi več

    Ti gainerji so primerni za tiste posameznike, ki imajo večje potrebe po ogljikovih hidratih. To so naprimer vzdržljivnostni športniki ali pa t.i. “hardgainerji”, torej osebe, ki zelo težko pridobijo na telesni teži in morajo zato v svoji prehrani dodajati bistveno večje količine ogljikovih hidratov.

    Pogosto jih najdemo v razmerjih (beljakovine proti ogljikovi hidrati) 1:3, 1:5 ali pa celo 1:7. Torej ima na vsak gram beljakovin v merici 3, 5 ali celo 7 gramov ogljikovih hidratov.

    Zaradi njihove visoke vsebnosti ogljikovih hidratov so pogosto imenovani tudi gainerji za nekvalitetno ali hitro pridobivanje teže. Manjši del beljakovin in večji del ogljikovih hidratov, bo namreč pomenil da bo manj hranil namenjenih mišicam in več pridobivanju maščobe ali polnjenju glikogenskih rezerv.

    Po sestavi in vsebnosti dodatnih sestavin se pogosto zelo razlikujejo, vendar večinoma vsebujejo kreatin, zdrave maščobe, aminokisline in druge sestavine za boljšo absorpcijo in pomoč za hitrejše pridobivanje telesne teže.


Visoko hidratni gainerji

100% Mass Gainer 2330g – MuscleTech

56.99
62.99

Visoko hidratni gainerji

Olimp, Gain Bolic 6000 – 1000g

16.99

Visoko hidratni gainerji

Olimp, Gain Bolic 6000 – 3500g

52.99