fbpx

Kreatin

Kreatin je eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov za povečanje moči in zmogljivosti. Med napori hitro proizvaja energijo ter tako močno pomaga pri našem treningu. Preberi več

  Kreatin je eden izmed najbolj raziskanih in učinkovitih dodatkov v športni prehrani. Glavna prednost kreatina je izboljšanje moči med treningi, ima pa tudi številne druge prednosti zaradi katerih je ena izmed najbolj priljubljenih izbir športnikov:

  1. Pomaga mišičnim celicam proizvajati več energije: Kreatinski dodatki povečajo zaloge fosfokreatina v mišicah, ta pa pomaga pri nastajanju adenozin trifosfata (ATP). To je ključna molekula, ki jo vaše celice uporabljajo za energijo in vse osnovne življenjske funkcije.

  2. Podpira tudi številne druge funkcije v mišicah: Kreatin je priljubljen in učinkovit dodatek za dodajanje mišične mase. Pospešuje tvorbo beljakovin, ki ustvarjajo nova mišična vlakna. Poleg tega lahko kreatinski dodatki povečajo vsebnost vode v mišicah. To je znano kot povečanje prostornine celic in lahko hitro poveča velikost mišic. Kreatin tako lahko spodbudi več ključnih bioloških procesov, ki vodijo k večji rast in velikosti vaših mišic.

  3. Izboljša zmogljivost visokointenzivne vadbe: Neposredna vloga kreatina pri proizvodnji ATP pomeni, da lahko drastično izboljša zmogljivost visokointenzivnih treningov. Zaradi tega je pogosto v arsenalu prehranskih dodatkov bodybuilderjev in ostalih športnikov.

  4. Pospešuje rast mišic: Velja kot eno izmed najučinkovitejših dopolnil za dodajanje mišične mase. Njegovo jemanje je že samo po 5-7 dneh dokazalo znatno povečanje puste telesne teže in velikosti mišic. To začetno povečanje je posledica povečanja vsebnosti vode v mišicah.

  Obstaja več vrst kreatina, med katerimi je najbolj priljubljen kreatin monohidrat ter kreatin creapure, pri nas pa boste našli tudi druge oblike kreatina.


Kreatin Monohidrat

Cell-Tech 1360g – MuscleTech

38.99

Druge Oblike Kreatina

Crea-TEN 225g – 5% Nutrition

37.99
NOVO
24.99
24.99
-20%
Original price was: €27.99.Current price is: €22.39.
16.99
25.99
25.99
Ni na zalogi