Panther Pike so del programa zvestobe za naše zveste kupce 🤩

Z nakupovanjem prehranskih dodatkov in športne prehrane preko spletne strani Panthera Nutrition zbirate pike, ki jih lahko unovčite ob naslednjem nakupu in ste tako upravičeni do manjše skupne vrednosti nakupa.

Kako lahko začnem zbirati pike?

Preden lahko začnete zbirati Panther Pike si je potrebno ustvariti uporabniški račun na spletni strani, brez uporabniškega računa namreč ne moremo vedeti komu pripisati pike 😉

Vsakič ko boste na naši strani želeli opraviti nakup se prijavite v svoj uporabniški račun in Pike se vam bodo avtomatično prištele ob vsakem opravljenem nakupu na spletni strani.

ustvari račun
Panthera Pike, registracija računa

Kakšna je vrednost posamezne pike?

Vrednost 1 Panther Pike = 0,01 eur.

Primer: če ste s preteklimi nakupi zbrali 210 Panther pik, si lahko ob naslednjem naročilu znesek za plačilo zmanjšate za 2,10 eur.

Kje vidim koliko Panther Pik lahko pridobim?

Na vsaki strani izdelka je vidno koliko pik lahko pridobite z nakupom tega izdelka.

Cream of rice - panther pike
Panther Pike, moj račun

Kje vidim koliko pik že imam zbranih?

Število zbranih Panther Pik, ki ste jih že pridobili s preteklimi nakupi, lahko spremljate na strani Moj Račun – Panther Pike.

Ali se pike zbirajo pri vseh izdelkih?

Da, pike lahko pridobivate ob nakupu kateregakoli izdelka, ki ima navedeno število pik ki jih pridobite z nakupom.

Koliko pik vam prinese določen izdelek, lahko vidite na strani posameznega izdelka.

 

Ali lahko Pike prenesem na drugo osebo?

Panther Pike niso prenosljive na drugo osebo in nimajo denarne vrednosti.

Zbranih pik ni mogoče uveljavljati za izplačilo v gotovini.

Kako lahko Pike uporabim?

Pike pridobljene ob vašem nakupu se avtomatsko pripišejo vašemu stanju pik, ki ga lahko preverite v vašem računu. Pridobljene pike lahko koristite ob vašem naslednjem nakupu na spletni strani.

Ko so vaši željeni izdelki dodani v košarico vas program vpraša ali želite ob nakupu koristiti pike. Prikazala se bo vrednost vaših že pridobljenih pik, vi pa vpišete število pik ki jih želite uporabiti.

Nakup zaključite kot običajno.

Panther Pike, uporabi pike

Posebne ponudbe in akcije

Za posebne ponudbe se lahko podelijo tudi dodatne pike. Akcije so prikazane na naši spletni strani in vas lahko še hitreje popeljejo do željenega znižanja končnega zneska nakupa.

Vabimo vas da spremljate naše novice preko prijave na našo mailing listo, da ne zamudite ugodnih presenečenj, ki jih pripravljamo za naše zveste stranke!

 

Koliko Pik lahko koristim ob vnovčenju?

Koriščenje Panther Pik je možno največ do 50% znižanja zneska nakupa (strošek dostave je izvzet).

Če niste pokoristili vseh pik vam ostanejo v dobroimetju na vašem računu.

 

Panthera Pike, skupne pike

Koliko časa mi Pike veljajo?

Pridobljene pike so veljavne 6 mesecev od datuma ko ste jih prejeli, od začetka uveljavitve programa zvestobe.

Datum zapadlosti pik je mogoče preveriti v Moj Račun – Panther Pike Zgodovina. Če pik ne porabite v roku 6 mesecev od pridobitve, prenehajo veljati in se odštejejo od skupnega seštevka pik. Datum pridobitve (opravljeni nakupi) in seštevek pik sta vidna v uporabniškem računu.

Oddaj mnenje o izdelku in pridobi dodatke pike!

Po opravljenem nakupu se v uporabniškem računu pojavi nov zavihek ‘Oceni izdelke’ kjer lahko oddate svoje mnenje o izdelku in pridobite gratis pike za vsako oddano mnenje.

Moj račun – Panther pike ➜ Oceni izdelke

Za vsako oddano mnenje izdelka ki ste ga kupili, lahko pridobite 15 gratis Panther Pik!

Vam je bil izdelek všeč? Vam ni bil všeč okus? Se meša dobro ali slabo? Je premalo ali preveč sladko? Vsako mnenje je dobrodošlo saj pomaga drugim pri odločitvi!

Opomba: gratis Pike lahko pridobite samo preko omenjenega zavihka v Mojem računu in se navezuje na kupljene izdelke. Ocenjevanje vseh izdelkov na spletni strani, ki niso bili kupljeni preko vašega uporabniškega računa vam na žalost ne prinese dodatnih Pik. Za vsak izdelek se lahko mnenje odda samo enkrat. Pike se pripišejo vašemu računu ko mnenje odobrimo (v izognitev spam komentarjev).

Panther Pike, oceni izdelke

Kaj če izbrišem svoj račun?

V primeru da uporabnik izbriše svoj uporabniški račun, se točke zvestobe izbrišejo*.

V primeru, da uporabnik ponovno odpre nov uporabniški račun se mu izgubljene točke ne pripišejo, temveč se začnejo ponovno zbirati od začetka.

*Spreminjanje pozabljenega gesla ne pomeni izbrisa pik na uporabnikovem računu.

 

Kaj če naročenega paketa ne prevzamem oz. želim vračilo denarja?

V primeru da paketa, za katerega ste izbrali plačilo po povzetju ne prevzamete oz. želite za že plačano naročilo vračilo plačanega zneska, se vam pike pridobljene z omenjenim nakupom ne pripišejo k skupnemu številu zbranih pik in jih tako ni mogoče koristiti za prihodnja naročila.

 

Kaj naredim v primeru težav?

V primeru okvare, tehničnih težav ali višje sile pri uporabi spletne strani, ugodnosti programa zvestobe Panther Pik ni mogoče koristiti ter se vam prihranjio za naslednji nakup.

V primeru težav se lahko obrnete na email naslov: [email protected].

 

Upravljalec strani Panthera Nutrition d.o.o. si pridržuje pravico, da prekine program zvestobe, če dogodki izven razumnega nadzora pomenijo, da ga ni več mogoče izvajati. Prav tako si upravljalec strani pridržuje pravico da obstoječi program zvestobe zamenja z drugim.

Upravljalec spletne strani Panthera Nutrition d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev uporabe programa zvestobe, višine znižanja in pridobivanja Panther pik in ostalih zapisanih pogojev sodelovanja. Podjetje Panthera Nutrition d.o.o. ne odgovorja za morebitno nastalo škodo, ker ni bilo mogoče opraviti nakupa.

Program zvestobe, zadnja posodobitev pogojev: 6.4.2024.