O nas

Spletno stran Panthera Nutrition smo ustanovili fitnes navdušenci in večletni uporabniki prehranskih in športnih dopolnil. Naša iskrena želja je, da bi v naši trgovini vsak posameznik našel nekaj zase, kar mu bo pomagalo pri doseganju (in preseganju) osebnih športnih ciljev. 

Naša ponudba obsega širok nabor najkvalitetnejših svetovnih znamk, ki so marsikomu že poznane, dopolnjujemo pa jo tudi z izdelki, ki jih na slovenskem trgu do sedaj še ni bilo, saj vam želimo predstaviti nove produkte iz sveta športa in zdravja, ki vas bodo navdušili.

 

Integriteta

Marsikdo se je že našel v položaju, ko bi si želel kupiti določene izdelke, pa ne ve kateri bi kar najbolje pripomogli pri doseganju zadanih ciljev. Pri Pantheri vam želimo pri tem pomagati kolikor le lahko. V primeru da je vaš cilj hujšanje, pridobivanje mišične mase, povečanje vzdržljivosti ali splošno zdravje telesa, smo pripravili ponudbo, ki se nanaša na določen cilj, v kateri smo zajeli vse izdelke, ki bi vas utegnili zanimati in vam tako olajšali izbiro. 

Čedalje več ponudnikov je na tržišču ki vas prepričujejo v razne izdelke z motivom promoviranja lastnih znamk, tudi če izdelki niso primerni za vaše osebne cilje. Panthera Nutrition nima lastnih znamk in smo zato indiferentni do različnih proizvajalcev, naš cilj je le vaša najboljša izbira. 

 

Cena

Vemo, da je cena eden izmed odločilnih dejavnikov na podlagi katerih se odločamo za nakup, saj zna biti nakup prehranskih dopolnil včasih draga izbira. Ponudbo smo zato sestavili po kar se le da konkurenčnih cenah in vam tako približali svet prehranskih dodatkov. Želimo si, da bi bila prehranska dopolnila dostopna čim širši skupnosti in da cena ne bi bila ovira.

 

Izkušnja

Želimo si, da ob prejemu paketa postanete navdušeni in motivirani za dosego vaših ciljev, zato smo posebno pozornost namenili vizualni podobi naših škatel in lepilnega traku. Iz tega izhaja tudi naš slogan: “Release The Roar” – ob uporabi izdelkov prebudite panterja v sebi  in se poženite novim uspehom nasproti!

Vse pakete pripravimo z največjo skrbnostjo – poglobimo se v vaš nakup in vam poleg naročenih izdelkov priložimo še malenkost za katero osebno mislimo da vam bo všeč oz. da vam bo v pomoč pri doseganju vaših ciljev. Iz tega razloga vam ne moremo vnaprej povedati kaj se bo znašlo v vašem paketu, saj je vsako darilce individualno izbrano posebej za vas

 

Ponudba

Poleg izdelkov, ki so nam na slovenskem trgu že znani (Optimum nutrition, Olimp, Nutrend…) imamo v ponudbi tudi izdelke, s katerimi se morda pri nas še niste srečali (Vital proteins, Kiki, Xtend..). Prizadevamo si kar najbolj širiti našo ponudbo in vam ponujati čim več možnosti med katerimi lahko izbirate in tako preizkusite nekaj novega. Želimo si, da pri nas najdete tiste izdelke ki bodo vam pisani na kožo

 

Od kod ime

PANTHERA NUTRITION

Panthera je skupno ime za velike mačke ki jim je skupno to, da rjovejo. Iz tega izhaja tudi naš slogan: RELEASE THE ROAR –  želimo si, da bi bil vaš uspeh tako velik, da zarjovete! Pa naj bo to zmaga na tekmovanju, nov osebni rekord ali zmaga nad kilogrami, želimo da zarjovete od veselja! Mi pa vam želimo biti pri tem v kar največjo pomoč! 

 

Panthera Nutrition – Release The Roar!