fbpx

Veganski Proteini

Veganski proteini so odličen način za pridobivanje potrebnih beljakovin, brez uživanja mesa. Odlični so tudi za tiste, ki ne prenašajo laktoze ali imajo alergije na mlečne izdelke.Preberi več

    Veganske beljakovine so pridobljene izključno iz vegetarijanskih virov in so popolnoma brez mlečnih ali drugih živalskih izdelkov. Narejene so lahko iz različnih virov, vključno s sojo, konopljo, bučnimi semeni, grahom in rjavim rižem. Predstavljajo odličen vir beljakovin za tiste, ki ne uživajo mesa ali mlečnih izdelkov. Poleg tega vsebujejo manj kalorij in maščob kot večina beljakovin živalskega izvora. Poleg tega so Veganski proteini pogosto obogateni z vitamini in minerali, ki so pomembni za tiste z vegansko dieto, kot so vitamin B12, železo in cink.

    Predstavljajo odličen vir priročnih beljakovin pri veganski dieti v obliki napitka, so pa tudi priljubljena izbira za dodajanje k obrokom in raznovrstnim receptom.

    V naši ponudbi boste našli veganske proteine, ki so narejeni iz soje, riža ali graha, prav tako pa imate na voljo pestro ponudbo različnih odličnih okusov.


1.99
19.99
NOVO

Veganski Proteini

Vegan Protein 500g – QNT

20.99
49.99
-20%
Original price was: €20.99.Current price is: €16.79.
Ni na zalogi