fbpx

Testo Boosterji

Testo boosterji so običajno narejeni iz mešanice naravnih sestavin, kot so zeliščni izvlečki, vitamini in minerali, ki skupaj podpirajo proizvodnjo testosterona v telesu.Preberi več

  Testo Boosterji podpirajo zdravo proizvodnjo testosterona v telesu, kar lahko prispeva k hitrejši rasti mišic, moči in vzdržljivosti. Prav tako lahko pomagajo pri vzdrževanju zdravega libida, ravni energije in razpoloženja.
  Poleg podpiranja zdrave ravni testosterona lahko pomagajo tudi pri zmanjševanju učinkov staranja na telo. S staranjem raven testosterona naravno upada, kar lahko povzroči zmanjšanje mišične mase, povečanje količine telesne maščobe in zmanjšanje ravni energije. Dodatki za povečanje testosterona lahko pomagajo do neke mere zmanjšati te učinke in podpirajo zdravo staranje.
  Med sestavinami testo boosterjev boste našli:
  D-asparaginsko kislino: Aminokislina, za katero je bilo dokazano, da povečuje proizvodnjo testosterona pri moških.
  Tribulus terrestris: Rastlinski izvleček, ki lahko pomaga vzdrževati zdravo raven testosterona in izboljša športno zmogljivost.
  Fenugreek: Izvleček semen, ki lahko pomaga podpirati proizvodnjo testosterona in zmanjšuje vnetja.
  Cink: esencialni mineral, ki je pomemben za zdravo proizvodnjo testosterona.
  Vitamin D: vitamin, ki je bistvenega pomena za splošno zdravje in lahko pomaga pri vzdrževanju zdrave ravni testosterona.
  Kljub temu da so testo boosterji smartani kot varno prehransko dopolnilo, niso priporočljivi za posameznike z resnimi zdravstvenimi težavami. Priporočljivo je, da se posamezniki z določenimi zdravstvenimi težavami, kot sta rak prostate ali bolezni jeter, tem dodatkom popolnoma izogibajo.


35.99
-20%
Original price was: €38.99.Current price is: €31.19.
Ni na zalogi
33.99
Ni na zalogi
43.99
Ni na zalogi
48.99
Ni na zalogi
43.99