fbpx

ZMA

ZMA je kombinacija cinka, magnezija in vitamina B6 ter je priljubljena med športniki in fitnes navdušenci, saj lahko podpira rast mišic, izboljša športno zmogljivost, regeneracijo in izboljša kakovost spanja. Preberi več

    ZMA ima koristi za obnovo mišic, zlasti po napornem treningu. Pomaga lahko zmanjšati bolečine v mišicah in izboljšati čas okrevanja, kar športnikom omogoča, da trenirajo močneje in pogosteje.

    Magnezij je mineral, ki je pomemben za kakovost spanja, zato lahko dodatek ZMA pomaga izboljšati kakovost spanja, zlasti pri ljudeh, ki imajo nizko raven tega minerala. Magnezij je prav tako pomembno hranilo za uravnavanje razpoloženja, pomanjkanje le tega pa je povezano s povečanim tveganjem za depresijo in anksioznost. 

    Cink in vitamin B6 sta pomembni hranili za delovanje imunskega sistema, dodatek ZMA pa lahko pomaga izboljšati splošno zdravje imunskega sistema. To lahko pomaga zmanjšati tveganje za okužbe ter tako podpira splošno zdravje in dobro počutje.

    Kombinacija cinka, magnezija in vitamina B6, ki jo najdemo v ZMA, so med drugim pomembni tudi za proizvodnjo testosterona. Testosteron pa je hormon, ki je ključen za rast mišic, raven energije in splošno zdravje.


Vitamini in Minerali

Magnezij ZMA 90 kapsul – Osavi

19.99
Ni na zalogi
36.99