fbpx

Fatburnerji

Fatburnerji so prehranski dodatki, namenjeni bolj učinkovitemu kurjenju maščob v telesu med treningom. V naši spletni trgovini boste našli pestro ponudbo fatburnerjev, termogenikov ter številni druge.Preberi več

  Fatburnerji so priljubljeno prehransko dopolnilo, za bolj učinkovito kurjenje telesne maščobe in hujšanja. Ta dopolnila so večinoma zasnovana tako, da povečajo hitrost presnove v telesu, zavirajo apetit in povečajo sposobnost telesa za izgorevanje maščob.
  Fatburnerji vsebujejo sestavine, ki spodbujajo izgubo telesne teže. Na voljo so v različnih oblikah, vključno s kapsulami, praški ali tekočinami in se običajno jemljejo pred treningom. Zaradi pogoste vsebnosti kofeina je odsvetovana njihova uporaba skupaj z preworkout izdelki, da ne pride do prevelikega vnosa kofeina v telo.
  Kako delujejo fatburnerji?
  Povečanje hitrosti presnove: Eden od glavnih načinov delovanja fatburnerjev je povečanje hitrosti presnove v telesu, tj. hitrosti, s katero telo kuri kalorije. Številni fatburnerji vsebujejo poživila, kot sta kofein in izvleček zelenega čaja, ki povečajo hitrost presnove v telesu in pripomorejo k kurjenju več kalorij.
  Zmanjševanje apetita: Na ta način pomagajo zmanjšati število zaužitih kalorij, saj zavirajo apetit. Številni fatburnerji vsebujejo naravne rastlinske izvlečke, ki zmanjšujejo apetit in s tem željo po hrani.
  Povečanje izgorevanja maščob: Fatburnerji delujejo tudi tako, da povečajo sposobnost telesa za kurjenje maščob. Številni vsebujejo naravne rastlinske izvlečke, kot je Garcinia Cambogia, ki z blokiranjem encima, odgovornega za pretvorbo ogljikovih hidratov v maščobe, pomaga preprečiti sposobnost telesa za kopičenje maščob. Delujejo tudi na način, da povečajo temperaturo telesa in s tem količino kalorij ki jih telo mora pokuriti da se ohlaja.
  Učinkovitost fatburnerjev je odvisna od več dejavnikov, vključno s sestavinami, odmerki ter vašimi prehranjevalnimi navadami in intenzivnostjo vaših treningov. Večina fatburnerjev je najbolj učinkovita pred treningom in lahko precej pripomore k večjemu kurjenju maščob med vašim treningom.


Fatburnerji/Termogeniki

C4 Ripped 192g – Cellucor

31.99

Fatburnerji/Termogeniki

Olimp, Blackweiler Shred – 480g

41.99
35.99
38.99

Fatburnerji/Termogeniki

The Ripper! 150g – JNX

34.99
NOVO
25.99