fbpx

*Slika je simbolična

Olimp, Dextrex Juice – 1000g

 • NOVA, IZBOLJŠANA formula znanega Dextro Juice
 • kompleks dekstroze, mikroniziranega tavrina in magnezija
 • formula omogoča optimizacijo delovanja kreatina

12.99

12.99

Z nakupom prejmeš 38 Panther Pik ( 0.38 )
Z nakupom prejmeš 38 Panther Pik ( 0.38 )
Izdelek ima hitro dostavo! Naročila med delavniki oddana do 13h so dostavljena že naslednji delovni dan!

Hitri opis izdelka:

 • NOVA, IZBOLJŠANA formula znanega Dextro Juice
 • kompleks dekstroze, mikroniziranega tavrina in magnezija
 • formula omogoča optimizacijo delovanja kreatina
Olimp, Dextrex Juice, 1000g

Podrobneje o izdelku:

NOVA, IZBOLJŠANA formula dobro znanega Dextro Juice

Zakaj Dextrex Juice?
Dextrex Juice® je dobro zasnovan kompleks farmacevtske dekstroze, mikroniziranega tavrina in znatne količine magnezija. Celotna formula omogoča optimizacijo delovanja kreatina in prinaša tudi druge koristi.
Dodajanje kreatina prehrani lahko na primer poveča hitrost regeneracije ATP v mišičnih celicah in posledično olajša rast moči in mišične mase.
Pri uporabi Dextrex Juice® ste lahko prepričani, da boste dosegli njegove optimalne učinke.

Kako se Dextrex Juice® razlikuje od priljubljene dekstroze?
Farmacevtska dekstroza, ki jo vsebuje Dextrex Juice®, omogoča hitro obnavljanje mišičnega glikogena, hkrati pa spodbuja proizvodnjo enega najbolj anaboličnih hormonov človeškega telesa – inzulina.
Ker nismo želeli, da bi bil ta učinek enosmeren, smo mešanici dodali še tavrin. Splošno znano je, da ima tavrin – kljub temu da nima lastnosti za gradnjo mišic – velik vpliv na hitrost mišične rasti, in sicer tako s svojim podpornim kot zaščitnim (antikatabolnim) učinkom. Poleg tega povečuje transport kreatina v ciljne celice. Prav tako aktivno podpira pravilno delovanje krvnega obtoka.

Magnezij, ki je namerno vključen v Dextrex Juice®, omogoča kreatinu, da opravlja svojo funkcijo – podpira proizvodnjo ATP v mišičnih celicah. Pomanjkanje razpoložljivosti magnezija je omejujoč dejavnik za hitrost proizvodnje ATP iz kreatina. Brez njega kreatin ne more biti popolnoma učinkovit!

Dodatna razlika so izvrstni okusi: jabolko, limona in pomaranča, zaradi katerih prehransko dopolnilo Dextrex Juice® ni le koristno (kot je predstavljeno zgoraj), temveč tudi prijetno!

Kakšen je priporočljiv način vključitve Dextrex Juice® v vaš urnik prehranjevanja?
1. Kot prenašalec kreatina – raztopite 1 porcijo Dextrex Juice® (približno 40 g – 65 enot = 2 merici ali 4 gladke žlice) v 250 ml vode. V raztopini raztopite vnaprej določen odmerek kreatina.

2. Dextrex Juice® se lahko uporablja kot dodatek prehranskim dopolnilom ali kot samostojen ogljikohidratni pripravek za dopolnitev glikogenskih zalog, ki ga je treba uporabiti v odmerku 20-60 g na porcijo, najbolje po treningu; v takem obdobju po treningu priporočamo, da ga vzamete skupaj z visokobeljakovinskim pripravkom.

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"


SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

Preberi več

  Najvišji standardi
   
  Naše proizvodne linije izpolnjujejo najvišje farmacevtske zahteve za proizvodnjo zdravil in medicinskih izdelkov. Izpolnjujemo standarde poljske zakonodaje in splošno uporabljene svetovne standarde v farmacevtski industriji. Visoko kakovost potrjujejo nagrade in certifikati, ki so jih laboratorijem Olimp podelile certifikacijske ustanove ter znanstvene in potrošniške skupnosti.
   
  Raziskovalni center
   
  Raziskovalni in razvojni center družbe Olimp Labs nam omogoča vzdrževanje najvišjih standardov kakovosti in varnosti pri proizvodnji zdravil in prehranskih dopolnil. V sodobnih laboratorijih centra izvajamo inovativne raziskave in analize, vključno s kliničnimi testi in testi stabilnosti pilotnih izdelkov.
   
  Znanstvena dejavnost
   
  Pomemben element dela družbe Olimp Labs je znanstvena dejavnost, usmerjena v farmacijo, dietetiko in fiziologijo. Naše usposobljeno osebje sodeluje z znanstvenoraziskovalnimi enotami, športnimi združenji in športniki, izboljšuje formulacije izdelkov, ki se tržijo, ter nudi svetovalne storitve zunanjim subjektom v državi in tujini.
   
  Sodobni objekti
   
  Da bi lahko uvajali inovativne rešitve in razvijali nove priložnosti v farmacevtski industriji, nenehno izboljšujemo svoje tehnološke zmogljivosti. Naši laboratoriji v raziskovalno-razvojnem centru so opremljeni z najsodobnejšo raziskovalno opremo in visokokakovostnimi tehničnimi instrumenti, ki se uporabljajo v proizvodnji, tako v laboratorijskem kot polindustrijskem merilu.
   
  Varnost
   
  Odgovorni smo za zdravje in dobro počutje naših strank, zato dajemo velik pomen kakovosti uporabljenih surovin. S stalno izvajanimi analizami in testi lahko zagotovimo dokazano učinkovitost proizvedenih izdelkov.
   

Okus

Lemon, Apple, Orange

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olimp, Dextrex Juice – 1000g”

Hranilna vrednost
Odmerek: 2 merici ( 40g)
Odmerkov na pakiranje: 25
na 100 g na odmerek (20 g) na odmerek (40g) na odmerek (60 g) % PDV* (40g)
Energijska vrednost 1555 kJ/372 kcal 311 kJ/ 74,4 kcal 622 kJ/148,8 kcal 933 kJ/ 223,2 kcal
Beljakovine 0 g 0 g 0 g 0 g
Ogljikovi hidrati 93,0 g 18,6 g 37,2 g 55,8 g
od tega sladkorji 93,0 g 18,6 g 37,2 g 55,8 g
Maščobe 0 g 0 g 0 g 0 g
od tega nasičene 0 g 0 g 0 g 0 g
Vlaknine 0 g 0 g 0 g 0 g
Natrij 0 g 0 g 0 g 0 g
Tavrin 5 g 1 g 2 g 3 g
Magnezij 187 mg 37,4 mg 75 mg 112,2 mg 20%

* Odstotek dnevnih vrednosti (PDV) temelji na priporočenem vnosu za povprečno odraslo osebo (8400kJ/2000kcal).

 

PRIPOROČENA UPORABA
1. Kot prenašalec kreatina: raztopite 1 odmerek (približno 40 g = 2 merici ali 4 ravne žlice) v 250 ml vode. Pripravljen napitek lahko uporabite za raztapljanje določenega odmerka kreatina.
2. Dextrex Juice® se lahko uporablja kot dodatno dopolnilo ali enkratno ogljikohidratno dopolnilo obnavljanja glikogenskih zalog. Najbolje se uporablja po treningu v odmerku približno 20-60 g praška na porcijo.

SESTAVINE
93 % dekstroze, 5 % tavrina, regulatorja kislosti (jabolčna kislina, citronska kislina), arome, 0,3 % magnezijevega oksida, barvila: riboflavin, betakaroten (za okus pomaranče), E133, riboflavin (za okus jabolka), riboflavin (za okus limone).
Proizvedeno v obratu, ki uporablja derivate mleka, jajc, soje, oreščkov, arašidov, žit (ki vsebujejo gluten), rib, rakov in mehkužcev.

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Opozorilo: Ni primeren za diabetike. Z uporabo prekinite 2 tedna pred operacijo. Če ob uporabi izdelka opazite neželene reakcije takoj prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom! Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Država izvora: Anglija.