fbpx

*Slika je simbolična

Olimp, Chela-Min, Sport – 60 kapsul

 • kombinacija mineralov z vrhunsko absorbcijo
 • edinstvena formula MEGA CAPS
 • visoko absorpcijske oblike mineralov – Albionovi kelati

11.99

11.99

Z nakupom prejmeš 35 Panther Pik ( 0.35 )
Z nakupom prejmeš 35 Panther Pik ( 0.35 )
Izdelek ima hitro dostavo! Naročila med delavniki oddana do 13h so dostavljena že naslednji delovni dan!

Hitri opis izdelka:

 • kombinacija mineralov z vrhunsko absorbcijo
 • edinstvena formula MEGA CAPS
 • visoko absorpcijske oblike mineralov – Albionovi kelati
Olimp, Chela-min, 60 kapsul

Podrobneje o izdelku:

CHELA-MIN SPORT® FORMULA Prehransko dopolnilo v kapsulah za športnike.

Kompleksna sestava lahko absorbiranih mineralnih sestavin v obliki kelatov. Dopolnjuje prehrano s pomembnimi hranilnimi snovmi. Izdelek je namenjen fizično aktivnim ljudem, zlasti športnikom.

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"


SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

Preberi več

  Najvišji standardi
   
  Naše proizvodne linije izpolnjujejo najvišje farmacevtske zahteve za proizvodnjo zdravil in medicinskih izdelkov. Izpolnjujemo standarde poljske zakonodaje in splošno uporabljene svetovne standarde v farmacevtski industriji. Visoko kakovost potrjujejo nagrade in certifikati, ki so jih laboratorijem Olimp podelile certifikacijske ustanove ter znanstvene in potrošniške skupnosti.
   
  Raziskovalni center
   
  Raziskovalni in razvojni center družbe Olimp Labs nam omogoča vzdrževanje najvišjih standardov kakovosti in varnosti pri proizvodnji zdravil in prehranskih dopolnil. V sodobnih laboratorijih centra izvajamo inovativne raziskave in analize, vključno s kliničnimi testi in testi stabilnosti pilotnih izdelkov.
   
  Znanstvena dejavnost
   
  Pomemben element dela družbe Olimp Labs je znanstvena dejavnost, usmerjena v farmacijo, dietetiko in fiziologijo. Naše usposobljeno osebje sodeluje z znanstvenoraziskovalnimi enotami, športnimi združenji in športniki, izboljšuje formulacije izdelkov, ki se tržijo, ter nudi svetovalne storitve zunanjim subjektom v državi in tujini.
   
  Sodobni objekti
   
  Da bi lahko uvajali inovativne rešitve in razvijali nove priložnosti v farmacevtski industriji, nenehno izboljšujemo svoje tehnološke zmogljivosti. Naši laboratoriji v raziskovalno-razvojnem centru so opremljeni z najsodobnejšo raziskovalno opremo in visokokakovostnimi tehničnimi instrumenti, ki se uporabljajo v proizvodnji, tako v laboratorijskem kot polindustrijskem merilu.
   
  Varnost
   
  Odgovorni smo za zdravje in dobro počutje naših strank, zato dajemo velik pomen kakovosti uporabljenih surovin. S stalno izvajanimi analizami in testi lahko zagotovimo dokazano učinkovitost proizvedenih izdelkov.
   

Pakiranje

60 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olimp, Chela-Min, Sport – 60 kapsul”

Hranilna vrednost
Odmerek: 1 kapsula
Odmerkov na pakiranje: 60
1 kapsula % PDV*
Magnezij*** 190 mg 51%
Kalcij*** 100 mg 12%
Kalij 75 mg 4%
Cink** 15 mg 150%
Železo** 3 mg 21%
Mangan** 3 mg 150%
Baker** 0,5 mg 50%
Jod 150 µg 100%
Krom 150 µg 375%
Selen 75 µg 136%

* Odstotek dnevnih vrednosti (PDV) temelji na priporočenem vnosu za povprečno odraslo osebo (8400kJ/2000kcal). **- visokokakovostni minerali v obliki aminokislinskih kelatov ALBION®; ***- aminokislinski kelati ALBION® in druge oblike mineralov.

 

PRIPOROČENA UPORABA
Vzemite 1 kapsulo dnevno po glavnem obroku, ki jo popijte z veliko količino vode. Izdelek se priporoča odraslim kot prehransko dopolnilo.

SESTAVINE
Magnezijev bisglicinat (magnezijev aminokislinski kelat), magnezijev oksid, kalcijev bisglicinat (kalcijev aminokislinski kelat), kalijev klorid, kalcijev karbonat, cinkov bisglicinat (cinkov aminokislinski kelat), polnilo (mikrokristalna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), manganov bisglicinat (manganov aminokislinski kelat), natrijev selenit, železov bisglicinat (železov aminokislinski kelat), bakrov bisglicinat (bakrov aminokislinski kelat), kromov (III) klorid, kalijev jodid, kapsula (želatina, barvila: E132, E171).
Proizvedeno v obratu, ki uporablja derivate mleka, jajc, soje, oreščkov, arašidov, žit (ki vsebujejo gluten), rib, rakov in mehkužcev.

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Z uporabo prekinite 2 tedna pred operacijo. Če ob uporabi izdelka opazite neželene reakcije takoj prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom! Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Država izvora: Anglija.