fbpx

*Slika je simbolična

L-Levcin 4K 160 tablet – Applied Nutrition

  • vsebuje 4 g levcina na odmerek
  • glavna aminokislina izmed BCAA
  • idealno kot dodatek za pred in po vadbi

23.99

23.99

Z nakupom prejmeš 71 Panther Pik ( 0.71 )
Z nakupom prejmeš 71 Panther Pik ( 0.71 )
Paket je lahko pri tebi že v 3-4 delovnih dneh!

Hitri opis izdelka:

  • vsebuje 4 g levcina na odmerek
  • glavna aminokislina izmed BCAA
  • idealno kot dodatek za pred in po vadbi

Zakaj izbrati BCAA?

Zakaj izbrati BCAA?

Zakaj izbrati BCAA?

Applied Nutrition, L-Levcin 4K, 160 tablet

L-levcin 4k

Podrobneje o izdelku:

L-levcin je ena od esencialnih aminokislin (BCAA), kar pomeni, da ga telo ne more proizvesti samo in ga je treba pridobiti s prehrano ali z dodatki.

L-levcin je še posebej pomemben za športnike in posameznike, ki se ukvarjajo z intenzivno telesno dejavnostjo, saj ima ključno vlogo pri sintezi beljakovin in presnovi mišičnih beljakovin.

Skupaj z L-izolevcinom in L-valinom spada med aminokisline z razvejano verigo (BCAA). BCAA so znane po tem, da podpirajo rast mišic, okrevanje in splošno športno zmogljivost.

Dopolnjevanje z L-levcinom ima lahko več potencialnih koristi:

Sinteza mišičnih beljakovin – L-levcin dokazano spodbuja sintezo mišičnih beljakovin, ki je ključna za obnovo in rast mišic.

Okrevanje mišic – L-levcin lahko s spodbujanjem sinteze beljakovin pomaga pri procesu regeneracije in zmanjša poškodbe mišic po intenzivni vadbi.

Mišična moč in zmogljivost – dodajanje L-levcina lahko pomaga izboljšati mišično moč in povečati zmogljivost pri vadbi, zlasti v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno vadbo.

Ohranjanje mišične mase – med obdobji z omejenim vnosom kalorij v prehrani ali med prizadevanji za zmanjšanje telesne teže lahko L-levcin pomaga ohranjati mišično maso in preprečuje prekomerno razgradnjo mišic.

Dodatek levcina lahko vzamete pred ali po vadbi.

Idealno je tudi kombiniranje z drugimi prehranskimi dodatki kot so BCAA Amino-Hydrate ali Amino Fuel (EAA).

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

Pakiranje

160 tablet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “L-Levcin 4K 160 tablet – Applied Nutrition”

Hranilna vrednost
Odmerek: 4 tablete
Odmerkov na pakiranje: 40
na odmerek (4 tablete)
L-Levcin 4000 mg (4 g)

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužijte en odmerek dnevno, po možnosti s hrano. Za optimalne rezultate na dan treninga zaužijte en odmerek 45 minut pred vadbo in en odmerek po vadbi.

SESTAVINE
L-levcin, sredstva za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat), sredstvo proti strjevanju (rastlinski magnezijev stearat).

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo v tabletah. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Država izvora: Velika Britanija.