fbpx

*Slika je simbolična

Test X 120 kapsul – Applied Nutrition

  • podpira naravno proizvodnjo testosterona
  • optimizacija športne zmogljivosti
  • podpira zdravo raven testosterona

38.99

38.99

Z nakupom prejmeš 116 Panther Pik ( 1.16 )
Z nakupom prejmeš 116 Panther Pik ( 1.16 )
Paket je lahko pri tebi že v 3-4 delovnih dneh!

Hitri opis izdelka:

  • podpira naravno proizvodnjo testosterona
  • optimizacija športne zmogljivosti
  • podpira zdravo raven testosterona
Applied Nutrition, Test X, 120 kapsul

test x - 120 kapsul

Podrobneje o izdelku:

Test X iz Applied Nutrition je dodatek za podporo testosterona, ki je zasnovan tako, da podpira naravno proizvodnjo testosterona in optimizira športno zmogljivost.

Nekaj glavnih sestavin v izdelku Test X:

1. Na-M-DAA

je oblika D-asparaginske kisline (DAA). DAA je aminokislina, ki je naravno prisotna v telesu in sodeluje pri uravnavanju sinteze testosterona. Nekatere študije kažejo, da lahko dodatek DAA pripomore k povečanju ravni testosterona, izboljšanju športne zmogljivosti in podpori rasti mišic.

Na-M-DAA ima boljšo topnost v vodi in je bolj biološko dostopna kot tradicionalni dodatki DAA.

2. Avena sativa (oves oz. divji oves)

je pogosto vključena v naravne dodatke za podporo testosterona. Pomagala naj bi izboljšati športne dosežke, saj povečuje raven energije, zmanjšuje utrujenost in podpira zdravo raven testosterona. Avena sativa vsebuje različne bioaktivne spojine, vključno s saponini, flavonoidi in avenakozidi.

3. Grško seno (fenugreek)

se uporablja v prehranskih dopolnilih z namenom izboljšanja športne zmogljivosti in povečanje ravni testosterona. Grško seno vsebuje različne bioaktivne spojine, vključno s saponini, flavonoidi in alkaloidi, ki naj bi pozitivno vplivali na zdravje.

4. Estro-booster

e dodatek, ki naj bi skrbel za vzdrževanje zdrave ravni estrogena v telesu. Hormon estrogen pri moškem skrbi predvsem za energijo, ravnovesje in vzdržljivost. Estrogen pri moških skrbi za plodnost in je odločilen za gibljivost semenskih celic. Manj kot moški premore estrogena, slabša je gibljivost spermijev.

5. Mucuna pruriens (žametni fižol)

lahko koristi pri povečanju ravni testosterona, izboljšanju kakovosti sperme in plodnosti ter zmanjševanju stresa in tesnobe. Nekatere študije so pokazale, da lahko pomaga tudi pri izboljšanju športnih dosežkov, saj povečuje raven energije in zmanjšuje utrujenost.

6. Maca

se v tradicionalni medicini se že dolgo uporablja za izboljšanje energije, vzdržljivosti in spolnih funkcij. Maca se uporablja kot naravni dodatek in jo pogosto najdemo v testo boosterjih. Vsebuje različne bioaktivne spojine, vključno z alkaloidi, saponini in polifenoli. Nekatere študije kažejo, da lahko maca pomaga povečati raven testosterona in izboljšati spolno delovanje pri moških.

7. Beta ekdisteron

naj bi imel potencialne koristi za športno zmogljivost, rast mišic in splošno zdravje. Beta ekdisteron lahko pomaga povečati sintezo mišičnih beljakovin in spodbuja rast mišic. Prav tako naj bi imel potencialne koristi za izboljšanje vzdržljivosti, zmanjšanje utrujenosti in podporo zdravemu delovanju imunskega sistema.

Poleg zgoraj naštetih sestavin, lahko v izdelku Test X najdemo tudi vitamin D3, cink, metoksi izoflavone, vitamin B5 in baker.

Podobna testo boosterja (z malenkost različno sestavo) lahko najdemo tudi pri znamki Muscletech – Test HD in Alpha Test ter znamki Olimp – TestoXeed.

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

Pakiranje

120 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Test X 120 kapsul – Applied Nutrition”

Hranilna vrednost
Odmerek: 4 kapsule
Odmerkov na pakiranje: 30
na odmerek (4 kapsule) % PDV*
Na-M-DAA 1800 mg
Avena sativa 300 mg
Grško seno 270 mg
Estro-booster 220 mg
Magnezij 200 mg 53%
Mucuna Pruriens 200 mg
Beta Ecdysterone 180 mg
Maca 150 mg
Vitamin D3 100 mcg 2000%
Cink 24 mg 240%
Metoksi izoflavoni 20 mg
Vitamin B6 12 mg 857%
Baker 1200 mcg 120%

* Odstotek dnevnih vrednosti (PDV) temelji na priporočenem vnosu za povprečno odraslo osebo (8400kJ/2000kcal).

PRIPOROČENA UPORABA
Zaužijte 4 kapsule dnevno s hrano.

SESTAVINE
Na-M-DAA, Avena Sativa (izvleček ovsa), grško seno (fenugreek) (4-Hodroxy Izolevcin), Estro-Booster (I-3-C (Indole-3-Carbinol), goba White Button, Resveratrol), magnezijev oksid, Mucuna Pruriens, beta ekdisteron, korenina Mace, holekalciferol, cinkov mono-L-metionin sulfat, 5-metil-7-metoksiizoflavon, piridoksin hidroklorid, bakrov sulfat. Druge sestavine: rastlinska lupina kapsule (hidroksipropilmetilceluloza), rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid.

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo v kapsulah. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Država izvora: Velika Britanija.