Izdelke lahko naročite preko spletne trgovine z gumbom “Dodaj v košarico” in nato sledite navodilom na blagajni.

Na spletni strani je možno plačati

  • S kreditno kartico
  • Paypal
  • Po pozetju dostavljalni službi

Svoje naročilo lahko glede na splošne pogoje prekličete v roku 1 ure od oddaje naročila z obvestilom na elektronski naslov: [email protected] 

V kolikor ta rok zamudite nam še vseeno sporočite, potrdudili se bomo v vaše zadovoljstvo. 

V primeru, če ste že zaključili svoje naročilo in bi želel še kaj dodati/spremeniti/preklicati nas o tem obvestite po elektronski pošti na [email protected] in naredili bomo vse da vam pomagamo. 

Načeloma so vsi izdelki na zalogi, če se pa slučajno zgodi, da so zaloge pošle pa vas sistem opozori na to. 

Glede na število naročil je mogoče tudi, da sistem občasno naredi napako, v tem primeru vas bomo takoj ko bo mogoče obvestili ter vam ponudili vračilo ali drug izdelek, kakor boste želeli.

Prosimo, najprej preverite, če se potrditveno e-sporočilo nahaja med »vsiljeneno pošto« (Spam). Če potrditvenega emaila niste prejeli, vas prosimo, da nas kontaktirate na [email protected]

Ko prejmemo vaše vračilo vas obvestimo po elektronski pošti ali po telefonu.

Slike so simbolične zato se zna zgoditi, da včasih pride do odstopanj.

Naročila obdelujemo in odpremljamo med delavnikom, od ponedeljka do petka. V kolikor ima izdelek oznako s Hitro Dostavo, lahko naročila oddana med delavniki do 13 ure pričakujete naslednji delovni dan. Naročila oddana po 13 uri bomo odposlali naslednji delovni dan. V kolikor izdelek nima oznake Hitra Dostava ali so v košarici izdelki ki nimajo oznake Hitra Dostava, lahko svoj paket pričakujete v roku štirih do petih delovnih dni od datuma oddaje naročila. Če svoje naročilo oddate v petek, se začne šteti kot prvi dan roka ponedeljek. 

Dostava pri naročilu nad 39,99 EUR je brezplačna, za naročila pod tem zneskom pa so obračunani enotni stroški dostave, in sicer 3,99 EUR.

Pakete dostavljamo prek GLS Slovenija. 

Če vas v času dostave ni na naslovu, kamor je bila dostava naročena, vam kurir pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu se nahaja telefonska številka kurirja in z njim se lahko dogovorite za naslednjo dostavo; lahko naročite tudi dostavo v eno od paketnih trgovin ali paketomatov. 

Če čakate na svoje naročilo več kot štiri do pet delovnih dni, prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite. V večini primerov se pripeti, da se obvestilo o pošiljki, ki naj bi ga poštar pustil v vašem poštnem nabiralniku, izgubi. Da boste lahko svojo pošiljko na svoji najbližji enoti prevzeli, potrebujete sprejemno številko paketa.

Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite.

To spremenite na enem izmed korakov v postopku oddaje naročila. V primeru, da ste naročilo že zaključili, pa nas o spremembi obvestite po elektronski pošti ter vam uredimo spremembo naslova. 

Paket nam vrnete skupaj s priloženim obrazcem o vračilu, ki ga najdete v rubriki “VRAČILA” na dnu strani ter v originalni embalaži. Izdelek mora biti neodprt in v prvotnem stanju. 

Vljudno vas prosimo da preverite:

  • Ali je koda pravilno vnesena
  • Mogoče koda ni več veljavna, preverite datum veljavnosti
  • Koda ne velja na že znižane izdelke in izdelke v akciji

V kolikor nobena od opcij ne pride v poštev za vas, nas prosim obvestite. 

Na žalost je mogoče na en nakup uporabiti le eno kodo.

Imate pravico vrniti prejete izdelke v 14 dneh od prevzema paketa. V primeru, da vam izdelek ne odgovarja nam to sporočite po elektronski pošti na [email protected]. Poleg svojih podatkov in podatkov o izdelku nam posredujte tudi številko bančnega računa in BIC banke, pri kateri imate odprt račun, za vračilo denarnih sredstev ali pa vaš PayPal račun. Izdelek nam nato pošljite na naš naslov, ki je naveden na obrazcu za vračila. 

Za vračilo, nadomestilo ali menjavo potrebujete račun, ki ste ga dobili skupaj v paketu z izdelki.

Izdelek lahko zamenjate z novim, nepoškodovanim ali zamenjate s katerim drugim izdelkom. Lahko se tudi dogovorimo za vračilo denarja.

Kontaktirate nas lahko preko spodnjega obrazca ter z veseljem vam odgovorimo na vse kar vas zanima. Potrudili se bomo da vam odgovorimo v čim krajšem možnem času. 

 

Splosna vprasanja obrazec