fbpx

*Slika je simbolična

Ashwagandha + Magnezij 60 kapsul – Panthera Nutrition

  • OTVORITVENI POPUST – 30% OFF DO KONCA OKTOBRA!
  • vsebuje najbolj klinično raziskan izvleček korenine Ashwagandhe: KSM-66 + napredno obliko magnezija: Magnezijev bisglicinat + ter še dodatno obogatena formula z vitaminom B6
  • kar 600mg ashwagandhe in kar 160mg magnezija na posamezen odmerek
  • pomaga zmanjševati stres, pomoč pri boljšem spancu in regeneraciji telesa

Izvirna cena je bila: €24.99.Trenutna cena je: €17.49.

Izvirna cena je bila: €24.99.Trenutna cena je: €17.49.

Z nakupom prejmeš 34 Panther Pik ( 0.34 )
Z nakupom prejmeš 34 Panther Pik ( 0.34 )
Izdelek ima hitro dostavo! Naročila med delavniki oddana do 13h so dostavljena že naslednji delovni dan!

Hitri opis izdelka:

  • OTVORITVENI POPUST – 30% OFF DO KONCA OKTOBRA!
  • vsebuje najbolj klinično raziskan izvleček korenine Ashwagandhe: KSM-66 + napredno obliko magnezija: Magnezijev bisglicinat + ter še dodatno obogatena formula z vitaminom B6
  • kar 600mg ashwagandhe in kar 160mg magnezija na posamezen odmerek
  • pomaga zmanjševati stres, pomoč pri boljšem spancu in regeneraciji telesa
Ashwagandha Root

ASHWAGANDHA KSM-66

Ashwagandha KSM-66 je vrhunski izvleček znanega adaptogenega zelišča Ashwagandhe (Withania somnifera), znanega po svojih
močnih lastnostih, ki blažijo stres in povečujejo energijo.

Klinično dokazano podpira splošno duševno počutje, saj
zmanjšuje stres, tesnobo in utrujenost ter izboljšuje razpoloženje in kognitivne funkcije.

Ashwagandha KSM-66 je idealna za posameznike, ki vodijo aktiven življenjski slog, saj pomaga uravnovesiti raven kortizola in spodbuja sprostitev brez povzročanja zaspanosti. Poleg tega podpira vzdržljivost in obnovo mišic, zato je idealna za športnike in ljubitelje fitnesa.

Ta močan izvleček pomaga tudi pri povečanju vitalnosti in spodbujanju zdravega imunskega sistema.

Redno uživanje lahko izboljša zbranost, duševno jasnost in splošno odpornost na stres.
Za razliko od drugih dopolnil iz ašvagande, oblika KSM-66 ohranja naravno ravnovesje sestavin rastline,
kar zagotavlja največjo učinkovitost in absorpcijo.

Z izbiro Ashwagandha KSM-66 izberete znanstveno podprto dopolnilo,
ki spodbuja celostno dobro počutje in ravnovesje telesa in duha.

Primeren je tako za moške kot za ženske in je odličen dodatek k vaši vsakodnevni rutini.

MAGNEZIJEV BISGLICINAT

Magnezijev bisglicinat velja za eno najboljših oblik magnezija
zaradi visoke biološke uporabnosti in blagega učinka na prebavni sistem.

Vezan je na aminokislino glicin, ki pripomore k lažji absorpciji v črevesju, zmanjšuje draženje in s tem ne povzroča odvajalnega učinka kot nekatere druge oblike magnezija.

Magnezij ima pomembno vlogo pri več kot 300 biokemičnih reakcijah v telesu, vključno z delovanjem mišic, prenosom signalov po živcih in proizvodnjo energije.

Zlasti magnezij v bisglicinatni obliki je znan po svojem
pomirjujočem učinku, zato je koristen za lajšanje stresa, kakovost spanca in zmanjševanje tesnobe.

Poleg tega podpira sproščanje mišic, pomaga preprečevati krče in spazme, kar je bistvenega pomena za aktivne posameznike in športnike.

Ta oblika magnezija je znana tudi po tem, da podpira zdravje kosti, saj pomaga pri absorpciji kalcija, kar prispeva k bolj zdravi skeletni strukturi. Je nežen za želodec, zato je idealen za posameznike z občutljivo prebavo ali tiste, ki so nagnjeni k pomanjkanju magnezija.

Magnesium mineral
Ashwagandha

IZDELEK Z DVOJNIM DELOVANJEM !

KOMBINACIJA ASHWAGANDHE KSM-66 IN MAGNEZIJEVEGA BISGLICINATA V ENI KAPSULI USTVARJA MOČNO SINERGIJO, KI POSKRBI TAKO ZA DUŠEVNO KOT TELESNO DOBRO POČUTJE.

Check mark Ashwagandha je znana po svojih adaptogenih lastnostih, saj telesu pomaga pri obvladovanju stresa, izboljšanju razpoloženja in povečanju vzdržljivosti.

Check mark Magnezijev bisglicinat to dopolnjuje, saj spodbuja sproščanje mišic, zmanjšuje utrujenost in podpira globlji, bolj krepčilni spanec.

Skupaj uravnavata raven kortizola, znižujeta učinek stresa na telo in podpirata splošno okrevanje, zato je ta kombinacija sestavin idealna za posameznike z aktivnim življenjskim slogom ali tiste, ki si prizadevajo za celostno obvladovanje stresa.

Kombinacija teh dveh sestavin zagotavlja celovito rešitev za sprostitev in okrevanje, ki izboljša duševno jasnost in telesno vitalnost na način, ki ga en sam dodatek ne more zagotoviti.

Izdelek ponuja dvojno delovanje: umirja um in hkrati podpira telo,
zato je odličen dodatek k vsakodnevni rutini dobrega počutja.

KOMU JE IZDELEK NAMENJEN?

Ashwagandha, služba

NAPOREN DELAVNIK V SLUŽBI

Za posameznike, ki delajo v stresnih pisarniških okoljih, je Ashwagandha KSM-66 v kombinaciji z magnezijevim bisglicinatom odlična rešitev za obvladovanje vsakodnevnih izzivov.

Če delate na hitrem in zahtevnem delovnem mestu, kjer pritisk zaradi rokov, interakcij s sodelavci ali stalne komunikacije s strankami vpliva na vašo raven stresa, ta kombinacija pomaga ohranjati duševno jasnost in umirjenost.

Check mark Ashwagandha je znana po tem, da zmanjšuje raven kortizola, kar pomaga pri obvladovanju stresa in tesnobe.
Check mark Magnezij pomaga pri zmanjševanju mišične napetosti in preprečuje utrujenost ter spodbuja občutek ravnovesja čez dan.

Kombinacija zagotavlja, da ostanete osredotočeni, mirni in vzdržljivi ter vam pomaga, da v zahtevnem okolju delujete po svojih najboljših močeh.

Clock Kdaj jemati?
Za najboljše rezultate je priporočljivo, da 1 kapsulo vzamete pred začetkom dela, da se pripravite na začetek dneva, in 1 kapsulo med kosilom oz. malico, da se osredotočite in sprostite tudi v drugi polovici dneva. V kolikor vam bolj ustreza lahko vzamete tudi 2 kapsuli naenkrat tekom delavnika.

Ashwagandha, šport

ZA AKTIVNE POSAMEZNIKE

Vsi, ki se občasno udeležujete športnih aktivnosti in pa tudi vsi tisti, ki se redno ukvarjate s športom in trenirate večkrat na teden lahko občutite koristi izdelka Ashwagandha + Magnezij, saj je idealno dopolnilo za povečanje zmogljivosti kot tudi za okrevanje po treningu.

Check mark Ashwagandha podpira vzdržljivost, mišično moč in hitrejše okrevanje z zmanjševanjem stresnih hormonov, kot je kortizol, ki lahko ovirajo sposobnost vašega telesa za obnovo in rast mišic.
Check mark Magnezijev bisglicinat pomaga pri sproščanju mišic, zmanjšuje krče in izboljšuje splošno okrevanje, kar vam omogoča učinkovitejši naslednji trening.

Ta dvojna korist zagotavlja, da ste telesno in duševno pripravljeni na naslednji trening, hkrati pa pomaga zmanjšati bolečine v mišicah in utrujenost.

Clock Kdaj jemati?
Vzemite 2 kapsuli pred vadbo za povečanje vzdržljivosti in osredotočenosti ali 2 kapsuli po vadbi oz. pred spanjem za pomoč pri obnovi mišic in spodbujanje mirnega spanca zaradi pomirjujočih učinkov magnezija.

Ashwagandha, študij

ZA ŠTUDENTE IN ZA VSE, KI STE V OBDOBJU KO JE POTREBNA VEČJA KONCENTRACIJA

Za študente, ki se soočajo z dolgimi urami intenzivnega učenja in priprav na izpite, je lahko izdelek Ashwagandha KSM-66 + magnezijev bisglicinat močna pomoč pri povečanju koncentracije, osredotočenosti in ohranjanju spomina.

Check mark Ashwagandha podpira kognitivne funkcije, saj krepi pozornost, duševno jasnost in zmanjšuje stres, kar je lahko ključnega pomena v času izpitnih obdobij, ko občutimo več tesnobe in stresa.
Check mark Magnezijev bisglicinat dodatno pomaga s spodbujanjem sproščenosti in zmanjševanjem utrujenosti, kar olajša ohranjanje zbranosti pri daljših študijskih sejah.

Ta dvojni pristop zagotavlja boljšo zbranost med študijem ter boljšo sprostitev in utrjevanje spomina med spanjem.

Clock Kdaj jemati?
Za optimalne rezultate vzemite 2 kapsuli tekom dneva ali 1 kapsulo med učenjem in 1 kapsulo zvečer pred spanjem. Sestavine bodo pomagale pri izboljšanju koncentracije in duševne vzdržljivosti. Jemanje pred spanjem bo prispevalo k boljšemu okrevanju in sprostitvi, kar možganom omogoča učinkovitejšo obdelavo in ohranjanje informacij čez noč.

Ashwagandha, vsakdanjik

NAPOREN IN ZAHTEVEN VSAKDANJIK

Za tiste, ki imajo naporen in zahteven vsakdan – na primer za zaposlene starše, ki usklajujejo obveznosti med službo, varstvom otrok in domom nudi Ashwagandha KSM-66 + magnezijev bisglicinat podporo pri obvladovanju stresa, izboljšanju ravni energije in zmanjšanju utrujenosti.

Check mark Ashwagandha pomaga uravnavati kortizol, stresni hormon, in zagotavlja mirno osredotočenost tudi v preobremenjujočih situacijah.
Check mark Magnezijev bisglicinat spodbuja sprostitev in pomaga proti fizični izčrpanosti, kar zagotavlja boljše ravnovesje med duševnim in telesnim počutjem.

Ta kombinacija zagotavlja, da boste ostali polni energije, osredotočeni in vzdržljivi, medtem ko boste obvladovali številne naloge in odgovornosti, ki jih prinaša naporen življenjski slog.

Clock Kdaj jemati?
Z jutranjim jemanjem tega dodatka lahko dan začnete z mirnim in osredotočenim razmišljanjem, popoldne ali pred spanjem pa lahko spodbudite sprostitev in zagotovite miren spanec ter telesu pomagate, da si opomore od zahtev dneva.

LASTNOSTI IZDELKA

Check mark vegansko & vegetarijansko

Check mark brez glutena, laktoze in drugih alergenov

Check mark HPMC (rastlinski) ovoj kapsule

Check mark proizvedeno v Sloveniji

Check mark proizvedeno brez pesticidov in GSO (gensko spremenjenih organizmov)

Check mark proizvedeno po standardih kakovosti (ISSO, HACCP, ECO)

Panthera Nutrition, Ashwagandha 1
Panthera Nutrition, Ashwagandha 2
Panthera Nutrition, Ashwagandha 3
Panthera Nutrition, Ashwagandha 4

STRANKE SO POHVALILE

“Z jemanjem ashwagandhe sem začel, ker delam v okolju kjer se veliko zahteva od mene in je stres vsakodnevno prisoten. Kar hitro sem ugotovil, da ima name pozitiven učinek in sicer, stresne situacije so postale manj stresne in bolj obvladljive. Dogodki, ki so me prej spravili iz tira, pa se niso zdeli več tako grozni. Definitivno priporočam vsakemu, ki si želi zmanjšati vpliv stresa nase! “

Nejc / finančnik

“Sem na sveže upokojena, vendar mi je še po prenehanju službe ostala velika mera stresa in skrbi, saj sem opravljala zahtevno delo, pri katerem je bilo potrebna velika mera natančnosti in pazljivosti. Tekom let se je stres zaradi službe povečeval in tudi sedaj, ko sem upokojena še ni popolnoma popustil. Jemanje ashwagandhe me pomirja, kadar občutim tesnobo in strah.”

Nadja / upokojena pravnica

“V zadnjem času sem v službi opazila, da me hitro začne boleti glava in da mi v popoldanskem delu delavnika začne zmanjkovati koncentracije pri delu. Po 2 tednih jemanja kapsul Ashwaganda + Mag, med delom opažam, da imam več koncentracije, pojenjale so tudi bolečine v glavi (ki sem jih začela povezovati s stresom) in da domov odhajam z več energije.”

Manja / podjetnica

“Z ashwagandho sem začel zaradi stresa v službi, občutek imam da mi pomaga zmanjševati stres in obvladovati nervozo. Krizne situacije niso več tako stresne in lažje pridem čez dan. Opažam, da se tudi zjutraj zbudim manj zmatran in lažje začnem dan. Priporočam vsem, ki imajo v službi stres, da preizkusijo.”

Aljoša / računalničar

“Priporočam nakup vsem ljubiteljem ashwagandhe, ki živijo aktivno življenje. Dodatek magnezija pomaga pri regeneraciji in še izboljša učinek ashwagandhe. Od prve uporabe dalje, je to moja edina izbira!”

Domen / ekonomist
Pakiranje

60 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ashwagandha + Magnezij 60 kapsul – Panthera Nutrition”

Hranilna vrednost
Odmerek: 2 kapsuli
Odmerkov na pakiranje: 30
1 kapsula na odmerek (2 kapsuli) % PDV*
Izvleček korenine Ashwagandhe KSM-66 300 mg 600 mg
Magnezijev bisglicinat 400 mg 800 mg
od tega čisti magnezij 80 mg 160 mg 43%
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 0,7 mg 1,4 mg 100%

* Odstotek dnevnih vrednosti (PDV) temelji na priporočenem vnosu za povprečno odraslo osebo (8400kJ/2000kcal).

PRIPOROČENA UPORABA
Vzemite 1 kapsulo dvakrat na dan, z vodo.

SESTAVINE
Magnezijev bisglicinat, KSM-66 izvleček korenine ashwagandhe (Withania somnifera s 5% vitanolidov), veganska lupina kapsule (hipromeloza, HPMC), naravni rastlinski magnezijev stearat (sredstvo proti strjevanju), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo v kapsulah. Izdelek je namenjen zdravim posameznikom, starejšim od 18 let. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Izdelek ni priporočljiv za osebe s povečanim delovanjem ščitnice (hipertirozo). Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Shranjujte na sobni temperaturi do 25℃, na suhem in temnem mestu.

Neto količina: 43g (60 kapsul)

Proizvedeno za: Panthera Nutrition d.o.o., Cesta 24.junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija.