fbpx

*Slika je simbolična

Olimp, AAKG 1250 Extreme Mega Caps – 120 kapsul

 • 1250 mg arginina AAKG na kapsulo
 • izboljšana prehrana mišic s povečano proizvodnjo NO (dušikovega oksida)
 • zmanjšanje občutka utrujenosti
 • krepitev naravne regeneracije in čiščenja telesa

25.99

25.99

Z nakupom prejmeš 77 Panther Pik ( 0.77 )
Z nakupom prejmeš 77 Panther Pik ( 0.77 )
Izdelek ima hitro dostavo! Naročila med delavniki oddana do 13h so dostavljena že naslednji delovni dan!

Hitri opis izdelka:

 • 1250 mg arginina AAKG na kapsulo
 • izboljšana prehrana mišic s povečano proizvodnjo NO (dušikovega oksida)
 • zmanjšanje občutka utrujenosti
 • krepitev naravne regeneracije in čiščenja telesa

Zakaj izbrati ARGININ?

Zakaj izbrati ARGININ?

Zakaj izbrati arginin?

Olimp, AAKG 1250, 120 kapsul

Podrobneje o izdelku:

Olimp, AAKG 1250 – 120 kapsul

OPIS
Ena kapsula, veliko koristi, ni nič drugega kot AAKG 1250 Extreme Mega Caps iz Olimp Sport Nutrition. Tu je prehransko dopolnilo, ki je nastalo z izkoriščanjem lastnosti ene od aminokislin, priljubljenih v športu – L-arginina. Po drugi strani pa so sodobna tehnologija in proizvodni pogoji ustvarili izdelek visoke kakovosti in z izjemno učinkovitim delovanjem, ki nudi podporo ljubiteljem različnih disciplin.

DELOVANJE
L-arginin je eno od najbolj znanih dopolnil za športnike, ki z biokemičnega vidika velja za aminokislino. Glavna lastnost arginina je povečanje moči in vzdržljivosti vadbe. Z izboljšanjem nastajanja in sproščanja dušikovega oksida (NO) se razširijo krvne žile in poveča prekrvavitev. Posledica tega je povečana porazdelitev krvi, kisika in hranilnih snovi v mišice. Z izboljšanjem njihove prehrane se ustvarijo idealni pogoji za njihov razvoj in posledično lažje pridobivanje telesne teže. Boljši prenos bistvenega goriva za mišice bo olajšal doseganje učinka “mišičnega pumpa”, kar bo v praksi na koncu povečalo vašo moč in zmanjšalo utrujenost.

UČINKI
Olimp, AAKG 1250 – 120 kapsul se lahko uporablja kot učinkovita podpora za izgradnjo mišične mase in povečanje telesne teže. S tem lahko povsem jasno navedemo, da lahko AAKG Olimp obravnavamo kot močno okrepitev naših dosedanjih dodatkov. Še več, povečana moč in vzdržljivost vam bosta omogočili trening pod večjim naporom, kar bo pomenilo močnejšo stimulacijo za razvoj mišične mase.

ZA KOGA?
Čeprav ima arginin značilen mobilizacijski učinek, se lahko dopolnilo samo uporablja kot sredstvo za zmanjšanje kazalnikov intenzivne telesne dejavnosti. Na kakšen način? Arginin se pretvori v druge aminokisline, kot sta citrulin in ornitin, s katerima sodeluje v procesu cikla sečnine. Kaskada postopnih reakcij omogoča odstranjevanje odvečne škodljive sečnine, kar ustvari primerno okolje za povečano sintezo ATP in s tem pospeši razvoj mišične mase. Olimp, AAKG 1250 – 120 kapsul deluje tudi kot posrednik pri proizvodnji številnih aminokislin, kot je AAKG 1250 Extreme Mega Caps: BCAA, glutamin in prolin.

– Povečana mišična moč in vzdržljivost
– Povečanje praga zaznane utrujenosti
– Učinkovitejša regeneracija
– Močan odmerek AAKG v 1 kapsuli!
– Samo 1 kapsula – nešteto koristi!
– Pravi mišični pump in velike mišice – to je AAKG!

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"


SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"OLIMP SPORT NUTRITION: Kvaliteta, dokazana s certifikati!"

Preberi več

  Najvišji standardi
   
  Naše proizvodne linije izpolnjujejo najvišje farmacevtske zahteve za proizvodnjo zdravil in medicinskih izdelkov. Izpolnjujemo standarde poljske zakonodaje in splošno uporabljene svetovne standarde v farmacevtski industriji. Visoko kakovost potrjujejo nagrade in certifikati, ki so jih laboratorijem Olimp podelile certifikacijske ustanove ter znanstvene in potrošniške skupnosti.
   
  Raziskovalni center
   
  Raziskovalni in razvojni center družbe Olimp Labs nam omogoča vzdrževanje najvišjih standardov kakovosti in varnosti pri proizvodnji zdravil in prehranskih dopolnil. V sodobnih laboratorijih centra izvajamo inovativne raziskave in analize, vključno s kliničnimi testi in testi stabilnosti pilotnih izdelkov.
   
  Znanstvena dejavnost
   
  Pomemben element dela družbe Olimp Labs je znanstvena dejavnost, usmerjena v farmacijo, dietetiko in fiziologijo. Naše usposobljeno osebje sodeluje z znanstvenoraziskovalnimi enotami, športnimi združenji in športniki, izboljšuje formulacije izdelkov, ki se tržijo, ter nudi svetovalne storitve zunanjim subjektom v državi in tujini.
   
  Sodobni objekti
   
  Da bi lahko uvajali inovativne rešitve in razvijali nove priložnosti v farmacevtski industriji, nenehno izboljšujemo svoje tehnološke zmogljivosti. Naši laboratoriji v raziskovalno-razvojnem centru so opremljeni z najsodobnejšo raziskovalno opremo in visokokakovostnimi tehničnimi instrumenti, ki se uporabljajo v proizvodnji, tako v laboratorijskem kot polindustrijskem merilu.
   
  Varnost
   
  Odgovorni smo za zdravje in dobro počutje naših strank, zato dajemo velik pomen kakovosti uporabljenih surovin. S stalno izvajanimi analizami in testi lahko zagotovimo dokazano učinkovitost proizvedenih izdelkov.
   

Pakiranje

120 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olimp, AAKG 1250 Extreme Mega Caps – 120 kapsul”

Hranilna vrednost
Odmerek: 1 kapsula
Odmerkov na pakiranje: 120
1 kapsula 2 kapsuli
L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG) 1250 mg 2500 mg
od tega: L-arginin 813 mg 1625 mg

 

PRIPOROČENA UPORABA
Vzemite 3 kapsule na dan: 1 kapsula pred treningom, 1 kapsula po treningu in 1 kapsula pred spanjem.
Za osebe, ki si prizadevajo ohraniti spolno učinkovitost: 1-2 kapsuli pred spolno aktivnostjo.

SESTAVINE
L-arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), kapsula (želatina, barvilo - E 171, stabilizator (kalcijev karbonat)). Proizvedeno v obratu, ki uporablja derivate mleka, jajc, soje, oreščkov, arašidov, žit (ki vsebujejo gluten), rib, rakov in mehkužcev.

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Z uporabo prekinite 2 tedna pred operacijo. Če ob uporabi izdelka opazite neželene reakcije takoj prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom! Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Država izvora: Anglija.