fbpx

*Slika je simbolična

Pegasti Badelj 90 tablet – Applied Nutrition

  • za lajšanje prebavnih motenj in želodčnih težav
  • 300 mg izvlečka pegastega badlja na odmerek
  • ima antioksidativne, protivnetne in protivirusne lastnosti

15.99

15.99

Z nakupom prejmeš 41 Panther Pik ( 0.41 )
Z nakupom prejmeš 41 Panther Pik ( 0.41 )
Paket je lahko pri tebi že v 3-4 delovnih dneh!

Hitri opis izdelka:

  • za lajšanje prebavnih motenj in želodčnih težav
  • 300 mg izvlečka pegastega badlja na odmerek
  • ima antioksidativne, protivnetne in protivirusne lastnosti
Applied Nutrition, Izvleček pegastega badlja, 90 tablet

izvleček pegastega badlja

Podrobneje o izdelku:

Pegasti badelj je zeliščno zdravilo, pridobljeno iz rastline pegastega badlja, znane tudi pod imenom Silybum marianum.

Aktivne sestavine pegastega badlja so skupina rastlinskih spojin, ki so znane pod skupnim imenom silimarin. Silimarin, pridobljen iz pegastega badlja ima antioksidativne, protivirusne in protivnetne lastnosti.

Tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, se uporablja za lajšanje simptomov povezanih z občasnim prekomernim uživanjem hrane in pijače, kot so prebavne motnje in želodčne težave, pri prekomernem uživanju alkohola in jemanju tablet.

1. PEGASTI BADELJ VARUJE JETRA: študije so pokazale izboljšanje delovanja jeter pri ljudeh z jetrnimi boleznimi, ki so jemali dodatek pegastega badlja. To kaže, da bi lahko izvleček pegastega badlja lahko pomagal zmanjšati vnetja in poškodbe jeter. Poškodbe jeter povzročajo prosti radikali, ki nastajajo pri presnovi strupenih snovi v jetrih.

2. IZVLEČEK PEGASTEGA BADLJA BI LAHKO POMAGAL PREPREČEVATI S STAROSTJO POVEZANO SLABŠE DELOVANJE MOŽGANOV: zaradi protivnetnih in antioksidativnih lastnosti je izvleček rastline verjetno nevro-protektivnen in bi lahko pomagal preprečevati upadanje možganskih funkcij, ki se pojavlja s staranjem.

3. PEGASTI BADELJ BI LAHKO ZNIŽAL RAVEN SLADKORJA V KRVI PRI LJUDEH S SLADKORNO BOLEZNIJO: pegasti badelj je lahko koristna dopolnilna terapija za obvladovanje sladkorne bolezni tipa 2. Odkrili so, da lahko ena od spojin v pegastem badlju deluje podobno kot nekatera zdravila za sladkorno bolezen, saj pomaga izboljšati občutljivost na inzulin in zmanjšati raven sladkorja v krvi.

Pegasti badelj je na voljo tudi pri znamki Osavi, Pegasti badelj, 60 kapsul.

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

SPOZNAJ PROIZVAJALCA

"Applied Nutrition® Perfection Guaranteed"

Pakiranje

90 tablet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pegasti Badelj 90 tablet – Applied Nutrition”

Hranilna vrednost
Odmerek: 1 - 2 tableti
Odmerkov na pakiranje: 90
na odmerek (1 tableta)
Standardizirani izvleček pegastega badlja 300 mg

PRIPOROČENA UPORABA
Vzemite 1-2 tableti dnevno s hrano.

SESTAVINE
Vsaka filmsko obložena tableta vsebuje 300 mg standardiziranega izvlečka (kot suh izvleček) iz plodov pegastega badlja (Silybum Marianum (L.) Gaertner) (enakovredno 7200 mg - 8100 mg plodov pegastega badlja), kar ustreza 174 mg silimarina, izračunanega kot silibina. Ekstrakcijsko topilo: aceton 95% v/v. Ne vsebuje: sladkorja, soli, kvasa, pšenice, soje, glutena in mlečnih izdelkov, umetnih konzervansov, arom in barvil.

OPOZORILA
Prehransko dopolnilo v tabletah. IZDELEK JE NAMENJEN ZDRAVIM POSAMEZNIKOM, STAREJŠIM OD 18 LET. Izdelka ne uporabljajte če ste noseči ali če dojite. Pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, če jemljete katerokoli drugo zdravilo z ali brez recepta ali če imate diagnosticirano določeno zdravstveno stanje ali sumite nanj. Gre za prehransko dopolnilo, ki ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, preprečevanju bolezni ali ozdravljenju bolezni. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Uporabno najmanj do datuma odtisnjenega na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem. Vročina in neposredna sončna svetloba lahko poškodujeta embalažo. Država izvora: Velika Britanija.